iPhone 9 için tanıtım tarihi nihayet netleşiyor! İşte tarih

0
184 Okunma
iPhone-9-tanitim -tarihi-iPhone-9-ne-zaman-cikiyor

Uzun bir süredir iPhone 9 için nefesler tutuluyor. Birçok sızıntı ile karşımıza çıkacağı düşünülen uygun fiyatlı iPhone için nihayet tanıtım tarihi netleşiyor. Söz konusu tarih yine de kesin değilse bile tahminler ve güvenilir kaynaklar doğrultusunda telefonun tanıtım tarihinin bu ayın ikinci haftasında olacağı düşünülüyor.

iPhone 9 tanıtım tarihi ve çıkış tarihi ne zaman?

iPhone 9 için ortaya birçok tahmin atıldı. Fikirler doğrultusunda telefonun birçok konsept tasarımı yapıldı. Apple tarafından telefon hakkında tek bir yorum yapılmasa da ünlü Apple analistleri ve raporlar dahilinde bazı tahminler yapılıyor. Tahminler dahilinde telefonun yeni bir tasarımla gelmeyeceğini iPhone 8 benzeri bir tasarımla geleceği gündemde.

Bunun yanında iPhone’un yeni işlemci ve geliştirilmiş bir kamera ile karşımıza geleceği söyleniyor. Apple’da çalıştığı düşünülen bir kişinin sızdırdığı detaylara göre yeni  iPhone 9 tanıtım tarihi, 15 Nisan 2020 tarihini işaret ediyor. Bunun yanında kullanıcılar ile buluşmasının ise 22 Nisan 2020 tarihinde olacağı söyleniyor.

Söyleniyor diyoruz çünkü Corona virüsü sebebiyle oldukça büyük tedarik sorunları yaşanıyor. Yine di birçok kişinin heyecanla beklediği uygun fiyatlı iPhone 9, 399 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak gibi duruyor.

iPhone 9 konsepti yayınlanan video ile ortaya çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz