Yeni akıllı saat deneyimi sunmayı vadeden: Suunto 7

0
592 Okunma
şık akıllı saat

Akıllı saat tercihleri her geçen gün çeşitleniyor. Bu kapsamda neredeyse uygun fiyatlı ya da yüksek fiyatlı birçok seçenek de bu kapsamda karşımıza çıkıyor. Türkiye’de de satışı olan Suunto markasının akıllı saatlerine yeni katılan üyesi Suunto 7 hem çok şık bir saat hem de spor aktivitelerini izleyen bir yardımcı.

şık akıllı saat

Spor aktivitelerini izleyen şık akıllı saat

Tasarım olarak Samsung Galaxy Watch Active benzeri bir görüntüde olan Suunto 7, biraz daha büyük bir gövde ve şık ekran çizgisiyle geliyor. Uygun fiyatlı olarak konumlandırılmayan Suunto 7, Ocak ayında CES’te açıklanmıştı. Oldukça güçlü bir gövdeye ve ekrana sahip saatin, Wear OS işletim sistemiyle geldiğini aktaralım.

Minimum düzeyde pil harcadığı söylenen bu akıllı saatin, 70’den fazla farklı spor aktivitesini izlediğini aktaralım. Şık kayış tasarımlarını tercih ederek saatinizin klasik saat gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.  Ekran kullanılmadığında karanlık halde duruyor. 499 dolarlık bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkan akıllı saat diğer alternatiflerinin yanında farklı görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Spor odaklı akıllı saat : Huawei Watch GT 2e

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz