iPhone kullanıcılarına Whatsapp için önemli güncelleme

0
530 Okunma

Whatsapp, kullanıcılarının geri bildirimlerini dinleyerek en çok güncelleme veren platformlardan. Daha geçtiğimiz hafta gelecek olan güncelleme ile numara taşıma işleminde kolaylık sağlayacağını duyuran Whatsapp, bu hafta iPhone kullanıcılarına gelecek güncelleme ile güvenliğiniz ve kullanım kolaylığınız artacak.

Whatsapp yeni bir özellik daha kazanıyor

Whatsapp güncelleme neler içeriyor?

Son günlerde sosyal medya platformları güvenlik açıkları ile gündemden düşmüyor. Kullanıcılarına kulak veren Whatsapp, bu konu ile ilgili çeşitli önemler almaya başladı.  Güncelleme ile güvenliğine önem veren iPhone kullanıcıları için Touch ID desteği geliyor. Bunun yanı sıra karanlık mod ve  grup kişi sayısı arttırırlıyor.

Whatsapp

Telefonunuzun ekran kilidi açıkken tüm uygulamalara olduğu gibi Whatsapp’a da erişiminiz herhangi bir kilit olmadan sağlanabiliyordu. Bu durum eğer kilidiniz açıksa, başka bir engele takılmadan diğer kişiler tarafından uygulamaya direk girebilme imkanı veriyordu. Güncellemenin en büyü özelliklerinde olan Touch ID ile bu sorun ortadan kalkıyor. Artık ekran kilidiniz açık olsa dahi uygulama, girişte tekrar parmak izi isteyerek buna engel olacak.

Özellikle Twitter‘dan alıştığımız karanlık mod, özellikle gece mesajlaşmayı seven kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacak. Açık renkteki ana tema, daha karanlık bir temaya çevrilerek geceleri gözlerinizi yormayacak. Güncelleme ile gelecek bir diğer özellik ise grup kişi sayısı artışı. 256’dan 4096’ya arttırılan kişi sayısı ile daha kalabalık guruplar kurulabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz