Whatsapp yeni bir özellik daha kazanıyor

1
375 Okunma
Whatsapp

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, her geçen gün yeni özellikler almaya devam ediyor. Kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkate alarak sürekli güncelleştirmeler yapan uygulamanın yeni özelliği numara değiştiren kullanıcıların yüzünü güldürecek

Whatsapp’ta numara taşımak artık sorun değil!

Whatsapp

Yeni bir numara aldığınızda tüm bilgilerinizi taşımak ve herkese haber vermek en zor işlerdendir. Whatsapp bu konuda gerekli güncelleştirmeleri yapmış ve numara değiştirme işlemlerinizde mesajlarınızı ve kaybolduğunuz grupları sadece bir kaç adımda yeni numaranıza taşımanıza imkan vermişti. Kullanıcıların büyük beğenisi toplayan bu özellik yeni güncelleme ile daha da geliştirilecek. Eskiden numara değişim sırasında sadece gruplarda görünen bilgilendirme, artık siz isterseniz tüm tekil kişilerinize de iletilecek. Yani numaranız değiştiğinde herkese tek tek “Yeni numaram” tarzında mesajlar atmanıza gerek kalmayacak. Bu özellik sayesinde dilediğiniz kişilere numaranızın değiştiğine dair bilgilendirme gönderebileceksiniz.

Her geçen gün güncelleştirmeler ile daha kullanıcı dostu haline getirilen Whatsapp, bu özelliği iOS ve Android kullanıcıları için sunacak. Numara değiştirme kısmının altında bulunacak bu kısımda bilgilendirmelerin gitmesini kapatsanız bile gruplara bilgilendirmeler gitmeye devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz