iRobot, Roomba i3 ve i3+’ün akıllı haritalama özelliği ile hayatı kolaylaştırıyor!

0
527 Okunma

Evlerde değişen temizlik alışkanlıkları ile günümüzün en önemli temizlik yardımcıları akıllı robot süpürgeler oldu. 20 yıl önce ev tipi robot süpürge kategorisini kuran ve kaliteli ürünleriyle öne çıkan iRobot, Roomba i3 ve i3+ ürünlerine eklenen harita kaydetme özelliği sayesinde temizliğin mutlak kontrolünü kullanıcıya veriyor.

iRobot ürünleri dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Üstün kaliteli özellikleri ile dikkat çeken iRobot ürünleri, akıllı robot süpürge ve akıllı robot paspas kullanıcılarının öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. iRobot Roomba i3 ve Roomba i3+ robot süpürgeler, çift kauçuk fırça ve yüksek emiş gücünün yanında artık akıllı haritalama özelliğine sahip.

Akıllı Haritalama ile Kontrol Sizde    

Son güncelleme ile artık Roomba i3 ve Roomba i3+ akıllı robot süpürgeler, harita kaydedebiliyor; iRobot Home uygulaması temizlenecek odaların isimlendirilmesi ve seçilmesine imkan tanıyor. Böylece, hangi odaların ne zaman temizleneceği konusunda mutlak kontrol kullanıcıların oluyor.

Kusursuz temizliğin uzmanı ürünler: Roomba i3 ve i3+

Akustik kir saptama sensörleri sayesinde ekstra kirli alanları tespit eden Roomba i3 ve Roomba i3+, bu alanları daha detaylı temizliyor. Ev temizliğinin en önemli yardımcılarından olan bu ürünler aynı zamanda yıkanabilir toz haznesine de sahip.

Roomba i3+ robot süpürgenin 30 toz haznesi kapasitesine sahip CleanBase otomatik kir boşaltma istasyonu ile, 60 güne kadar tozla temasınız sıfır oluyor.

Roomba i3 ve i3+ size özel kişiselleştirilmiş temizlik önerileri sunuyor

iRobot OS tarafından desteklenen Roomba i3 ve i3+ ürünleri, kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayarak iRobot Home uygulaması ile kişiselleştirilmiş temizlik önerileri sunuyor. Kullanıcılar, geçmiş temizlik tercihlerine, evcil hayvan tüylerinin dökülme durumuna ve mevsim geçişlerine göre kişiselleştirilmiş temizlik önerilerinden yararlanabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz