YouTube sevilen özelliğini sadece Premium kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor!

0
229 Okunma

Video içerikleri ile hayatımızın vazgeçilmez noktasında yer alan YouTube, yeni bir iddia ile gündemde. Gelen bilgilere göre YouTube artık bazı görüntüleme seçeneklerini sadece ücretli abonelerine sunacak. Tepki çekecek bu yeni detayın ayrıntılarını gelin birlikte inceleyelim.

YouTube 4K çözünürlüğü için Premium olma şartı mı geliyor?

Dijital içerik platfromları artık fiyat performans konusunda birbiri ile yarışır hale geldi. Uygun fiyatlı seçenekleri ile kullanıcılarının yüzünü güldüren platform, son zamanlarda attığı adımlar ile tepki çekiyor. Geçtiğimiz günlerde fazla sayıda reklam ile ücretsiz abonelerin canını sıkan uygulama, yeni bir haber ile gündemde. Şu anda 4K çözünürlüklü video izlemek için bunu tercih etmeniz yeterli. Fakat bu detay yakında değişebilir. Çünkü YouTube görüntüye önem verenlerin sevdiği bu özelliği sadece Premium abonelere sunmayı hedefliyor. Yurt dışındaki birçok kullanıcı sosyal medya üzerinden artık 4K çözünürlük özelliğini kullanamadıklarını ifade ediyor. Bu durum gösteriyor ki video içerik platformu özelliği test etmeye başladı.

Youtube premium

YouTube Premium için Türkiye’de 16,99 TL ödemeniz yetiyor. Diğer dijital içerik platformlarına göre daha makul bir fiyata sahip olsada kullanıcıların bir kısmı abonelikler için ödeme yapmayı tercih etmiyor. Fakat reklam sayılarının artması ve bazı özelliklerin geri çekilmesi kullanıcıları ücretli abonelik satın almaya zorlar hale getirdi.

Henüz hakkında resmi açıklamanın yapılmadığı bu konu, yurt dışındaki sitelerde konuşulmaya başladı. Siz YouTube Premium kullanıyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz