‘İşte budur’ dedirten 15 yılbaşı hediyesi

0
222 Okunma

Yeni yıla girmeye hazırlandığımız şu günlerde yakın çevremiz, iş arkadaşlarımız ve sevdiklerimiz ile hediyeleşmenin tam zamanı. Pandemi nedeni ile alışveriş konusunda seçeneklerimiz oldukça kısıtlı. Hafta sonu yasakları, hafta içi mesaileri ile birlikte yılbaşı hediyesi için en iyi seçenek online alışverişler.

Yılbaşı hediyesi önerileri

Hediye alacağınız kişi sayısı fazla ise seçimleriniz için bir liste oluşturabilir bu şekilde hediye seçimlerinizi daha da hızlandırabilirsiniz. Online alışveriş yelpazesi bir hayli genişken pandemi ile daha da arttı. Artık ihtiyacımız olan tüm ürünlere kısa sürede ulaşabiliyoruz. Üstelik tek bir mağaza veya market yerine çok daha fazla satıcıya ulaşabiliyoruz. Bu da aynı ürüne daha avantajlı fiyatlarla ulaşmanıza imkan sağlıyor.

Online alışveriş siteleri, yıl sonu sebebi ile çeşitli ürünlerde indirime girdi. Bu indirimleri sadece çevrenize hediye almak için değil kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için de bir fırsata çevirebilirsiniz. Henüz ne hediye alacağınıza karar vermediyseniz sizin için harika bir liste hazırladık.

Robot süpürge

Listenin başını bu sene özellikler ev hanımlarının gözdesi haline gelen robot süpürgelere veriyoruz. Evdeki işlerinizi yarı yarıya indirebilecek ve daima evinizin temiz kalmasına yarayacak bu süpürgelere neredeyse hiç bir kadın hayır demeyecektir. Farklı özellikler barından süpürgelerden sizde bütçenize ve hediye alacağınız kişinin ihtiyaçlarına göre tercih edebilirsiniz.

Küçük ev aletleri

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımız hiç şüphesiz küçük ev aletleri. Eğer hediye alacağınız kişinin yakın zamanda böyle bir talebi bulunduysa bunu hemen fırsata çevirebilirsiniz. Çay makineleri, tost makineleri, mikrodalga fırınlar veya blender gibi bir çok ürünü sevdiklerinize hediye edebilirsiniz

Kahve makinesi

Bu seçeneğe küçük ev aletleri içerisinde de yer verebilirdik fakat kahve bazı insanlar için sadece bir içecek değil tutkudur. Kimimiz aklına kahve denildiğinde sadece bol köpüklü bir Türk kahvesi gelirken kimilerimiz kahve konusunda sonu gelmez listelere sahip olabilir. Eğer kahve tutkunu bir sevdiğiniz varsa, ona çeşit çeşit kahveleri tek bir tuşla yapabileceği makinelerden birini yılbaşı hediyesi olarak alabilirsiniz.

Fotoğraf makinesi

Bu dönemlerde gezilerimize ara vermiş olsak da fotoğraf çekmek hala en büyük zevklerimizden. Anında baskı veren makineler, profesyonel makineler veya fotoğraf makinesi için çeşitli aksesuarlar almak iyi bir seçenek olabilir.

Bluetooth hoparlör

Müziksever dostlarınız için düşünebileceğiniz en güzel seçenek bir bluetooth hoparlör hediye etmek olacaktır.  Sadece müzik dinlemek için, müziği evinde bir eğlenceye dönüştürmek için veya müzik dinlerken aynı zamanda görselliğinden de faydalanmak için sınırı olmayan hoparlör seçeneği mevcut. Bütçenize ve zevkinize uygun bir hoparlör seçerek sizde sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Dijital çerçeve

Fotoğraf çekmeyi ve bazı özel kareleri daima göz önünde tutmayı neredeyse hepimiz seviyoruz. Klasik çerçeve çizgisinin dışına çıkarak içerisine bir çok fotoğrafı kaydedip sergileyebileceğiniz bir dijital çerçeve ile sevdiğinizin gönlünde taht kurabilirsiniz.

Akıllı çalar saat

Bu önerimiz sabahları uyanmak bilmeyen ve sürekli alarm erteleyen sevdikleriniz için. Tasarım harikası içerinde farklı özellikler barından bu saatler ile arkadaşınızın işe zamanında gitmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Televizyon

Bu önerimiz daha çok mutfakta vakit geçiren kadınlar için. Tahmin ettiğinizin aksine, renkli çerçevelere sahip çok büyük olmayan ergonomik boyutlardaki televizyonlardan bahsediyoruz. Özellikle mutfakta fazla vakit geçiren kadınlar işlerinizi yaparken bir şeyler izlemekten büyük zevk alıyor. Eğer sizin de çevrenizde hediye almayı düşündüğünüz böyle bir tanıdığınız varsa, mutfakta kullandığı dekorasyona da uyacak küçük bir televizyon hediye edebilirsiniz.

Uzatma kablo

Aslında ilk bakışta bunu mu hediye edeceğim diyebilirsiniz fakat artık uzatma kablolar sadece bir yere elektrik taşımamızı sağlayan beyaz sıkıcı kablolar ile sınırlı değil. İçerisinde şarj girişlerinin bulunduğu, otomatik ışıklandırma seçeneklerine sahip salonda kullanırken bile gözünüze batmayacak derece şık kablolar mevcut. birden fazla kablo girişine ihtiyacı olan özellikle de pandemi döneminde evden çalışma durumu olan sevdikleriniz için iyi bir yılbaşı hediyesi tercih olabilir.

Abajur

Yatak odalarına renk getirmek istediğiniz sevdikleriniz için dokunmatik, kumandalı veya müzikli bir çok farklı alternatife sahip bu aydınlatıcılardan sizde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Smoothie Blender

Özellikle spor yapmayı ve sağlıklı içecekler tüketmeyi seven dostlarınız için harika bir seçenek. Hem yaz hem kış aktif olarak kullanılan bu ürün ile ilgili detaylı bilgilere buradan da ulaşabilirsiniz.

Akıllı bileklik & saat

Hediye alacağınız kişi henüz bir akıllı saat veya bileklik kullanmıyorsa, hangisine daha çok ihtiyacı olduğunu belirleyip ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Tablet

İlk çıktığı zamanlarda elimizden düşürmediğimiz tabletler hala popülerliğini koruyor. Hem taşıma kolaylığı hemde işlevselliği ile bilgisayar ve telefon arasında kalan kullanıcılar için mükemmel bir seçenek.

Saç bakım ürünleri

Kadınların vazgeçilmezi elbette ki saçları. Kuaföre çok sık gidemediğimiz bu dönemde saç maşasından kurutma makinesine kadar bir çok üründen sizde sevdiklerinizin ihtiyacına yönelik bir yılbaşı hediyesi seçebilirsiniz.

Lambader

Kitap köşelerinde, berjerlerin yanında sıklıkla kullandığımız. Özellikle loş ışıkta oturmayı seven veya evine farklı bir hava katmak isteyenlerin aklına ilk gelen aydınlatıcı lambaderler. Uzaktan kumandalı, Farklı renk seçeneklerine sahip ve hediye alacağınız kişinin dekorasyonunu tamamlayacak bir lambader tercih edebilirsiniz.

Yılbaşı hediyesi önerilerimiz bu şekilde. Siz yılbaşında sevdiklerinize ne almayı planlıyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz