Kadın gözüyle 2019 Nissan Micra!

2
4.349 Okunma

2019 Nissan Micra test sürüşü videosu ile karşınıdayız. Bu videomuzda Nissan’ın 2017 yılında yenileyerek yollara çıkardığı Micra modeline yakından bakıyoruz ve kadın gözüyle değerlendiriyoruz. İşte kadın gözüyle 2019 Nissan Micra.

Kadın gözüyle 2019 Nissan Micra

Ülkemize gelmesi 2 yıl süren otomobil, yeni Nissan Micra test sürüşü için Bodrum’a gittik ve ailenin en küçük üyesini Bodrum sokaklarında kullandık.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

2019 Nissan Micra özellikleri

Tasarım açısından önceki nesline göre önemli değişiklikler geçiren Micra‘da artık yumuşak ve yuvarlak çizgiler bulunmuyor. Bunun yerine agresif çizgilerle donatılan otomobil, artık daha güçlü bir duruşa sahip diyebiliriz.

1.0 litrelik üç silindirli motoru 100 beygir güç üreten otomobili tercihe göre 5 iler manuel ya da 7 ileri CVT otomatik şanzıman ile satın almak mümkün.

Otomobilin kabinine baktığımızda bizi artık bir bilgi-eğlence ekranının karşıladığını görüyoruz. Bilgi-eğlence ekranının hemen altında klima kontrolleri bulunuyor. Genel olarak sade bir kabin tasarımına sahip olan Micra’yı donanım seçenekleri ile zenginleştirmek mümkün. Orijinal aksesuarların eklendiği donanım seviyelerinde Bose Personal ses sistemi ve farklı kabin rengi seçenekleri karşımıza çıkıyor.

Otomobilin güvenlik donanımları da oldukça zengin. Akıllı şerit takip uyarı sistemi, akıllı çarpışma uyarısı ve trafik işaretlerini tanıma gibi önemli donanımlar otomobilin opsiyon listesinde yerini alıyor.

Nissan, 2019 Micra modelini ülkemizde Visia, Tekna, Platinum ve Platinum Premium olmak üzere 4 farklı donanım paketinde satışa sunuyor. Otomobilin başlangıç fiyatı ise kampanyalı olarak 113.410 TL. Tavsiye edilen liste başlangıç fiyatı ise 118.700 TL.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz