Kadınlar için tasarlanan yeni akıllı saat: HapiPola Floral Smartwatch

0
178 Okunma

Chennai merkezli marka HapiPola, kadın odaklı Floral akıllı saatini Hindistan’da tanıttı. Kadınlar için tasarlanan saat adet takibi, hamilelik takibi ve daha fazlası gibi özelliklerle birlikte gelir. İşte detaylar…

HapiPola, kadınlara yönelik Floral akıllı saatini piyasaya sürdü

Giyilebilir cihaz, bir AMOLED ekran, Bluetooth çağrısı, SpO2 izleme, kalp atış hızı izleme ve kadınlar için bir dizi sağlık ve zindelik özelliği ile donatılmıştır. Saat, fiziksel aktiviteler için izleme uygulamalarına sahiptir ve ayrıca adet döngülerini izleyen ve yumurtlama tahminleri sağlayan özellikler içerir. Floral akıllı saat, dairesel kadran, yuvarlak saat yüzü, sağa monte edilmiş kurma kolu ve IP68 direnci ile geleneksel bir tasarıma sahiptir. 

kadinlar-icin-tasarlanan-yeni-akilli-saat-hapipola-floral-smartwatch-1

Pastel Pembe, Gri ve Siyah renk gruplarıyla gelir. Giyilebilir cihaz, 100’den fazla saat yüzü ile 1,32 inç AMOLED ekrana sahip. Tepe, aramaları yönetmek, müziği kontrol etmek ve alarmları ayarlamak için kullanılabilir. Ayrıca uzak kamera deklanşörü olarak da çalışır. Floral akıllı saat, 7/24 kalp atış hızı monitörü, SpO2 izleyici, kan basıncı izleyici ve uyku monitörü ile donatılmıştır. Bisiklete binme, yüzme ve trekking dahil olmak üzere birden fazla spor modu sunar. Saat, adet, yumurtlama ve gebelik takibi gibi kadın odaklı özellikler sunuyor. Kullanıcıların sık kullanılan kişileri kaydetmesine izin veren Bluetooth araması ve son arama kayıtlarından arama yapmak bilekten mümkündür.

Akıllı saat, tek bir şarjla dört güne kadar dayanabilir. Ek özellikler arasında diğer şeylerin yanı sıra kamera/müzik kontrolleri, çalar saat ve sanal asistana erişim yer alır. HapiPola Floral akıllı saat ayrıca su geçirmezlik için IP68 derecesine sahiptir. JYouPro uygulaması için destek var ve saat hem Android hem de iOS ile çalışabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz