Kadınları koruyan akıllı kolye!

1
824 Okunma

Teknolojik gelişmeler mücevherlere kadar gelmiş durumda. invisaWear isimli akıllı mücevher ve aksesuar markası, kullanıcılarının acil durumlarda yakınlarıyla ve güvenlik güçleriyle temasa geçmesine olanak sağlıyor.

Tehlikeli veya riskli durumlarda arkadaşlarınız yada ailenizle iletişime geçmenize olanak sağlayan kolye, bileklik, anahtarlıklar hayatınıza entegre olabiliyor. Şüpheli durumlarda aksesuardaki butona basarak aksesuarın hayatınızdaki önemli kişilere ve kolluk güçlerine haber göndermenizi sağlıyor. Böylece tehlikeli durumda yardımın tek tuş uzağınızda olduğunu biliyorsunuz.

Telefonlarımıza ulaşmak her zaman kolay olmayabilir ancak takacağımız bu kolye yada bileklik, kolay ve hızlı şekilde en yakındaki polis kuvvetine ve en yakınlarımıza ulaşabilme imkanı veriyor. RapidSOS özelliğini kullanan aksesuarlar en yakınlardaki polis güçlerine erişim sağlayabiliyor ve tam konumunuzu gönderebiliyor.

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=7s9Nqx36xIA

Dünyanın her yerinde kullanılabilecek

Kadınların daha rahat ve güvenli şekilde hareket etmeleri amacıyla üretilmiş olan aksesuarlar kadınların kendilerini korumaya almalarını sağlıyor. Aksesuarların Bluetooth ile telefonlara bağlı kaldığını ve pil ömürlerinin bir yıl sürdüğünü söyleyen invisaWear CEO‘su Rajia Abdelaziz, mobil uygulama üzerinden acil numaraları seçtikten sonra uygulamanın uluslararası her konumda kullanılabileceğini söylüyor.

Ürünün henüz deneme aşamalarında olduğu ve erken satın almak isteyenler için 79 dolardan satışa sunulduğu ve teslimatlarının Temmuz ayında başlayacağı bildiriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz