Kadınların çantasında bulundurması gereken teknolojiler

0
380 Okunma
Kadınların çantasında bulundurması gereken teknolojiler
Kadınların çantasında bulundurması gereken teknolojiler

Biz kadınlar erkeklere nazaran yanımızda daha çok eşya taşırız. Erkekler çanta bile taşımazken kadınlar çantasız evden çıkmazlar. Çantamızda gerekli gereksiz birçok şey vardır. Fakat bazen en önemli şeyleri unuturuz. Unutmamız gereken ve hayat kolayştıırıcı teknolojik ürünleri çantamızdan ayırmamamız gerekir. Peki bu teknolojik ürünler nelerdir, sizler için paylaştık.

1- Powerbank

Sosyal medya, selfie, YouTube derken şarjımızın bitmesi kaçınılmaz bir durum. Hele de her ortamda selfie çekmeyi unutmayan biz kadınlar için powerbankler bir nimet diyebiliriz. Kadınlar için oldukça eğlenceli powerbankler piyasayı süslemiş durumda. O zaman ne duruyoruz, bir tane satın alalım:)

2-  Selfie çubuğu

Bence selfie çubuğu, kamerayı verdiğimiz kişinin, fotoğrafımızı güzel çekememesinden dolayı üretilmiş bir ürün:) Biz kadınlar fotoğraf çekilirken kendimizi göremezsek o fotoğraf içimize sinmez ve asla beğenmeyiz. En güzel fotoğraf, kendi kendimizin çektiği fotoğraftır. O yüzden selfie çubuğu vazgeçilmez…

3- Kulaklık

Müzik dinlemeyi sevmeyen kim var ki? Neredeyse hepimiz yolculukta, sporda, günlük hayatımızda müzik dinlemeye bayılıyoruz. Dışarı çıkarken de çantamızdan eksik etmemeye çalışalım. Hem telefon görüşmelerinde hem de müzik dinlerken veya müzik dinlemiş gibi yaparken kullanabiliriz. Toplu taşıma araçlarında işe yarayabilir.

4- Led ışıklı el aynası

Güzellik ve bakım olmazsa olmaz. Her alanda ve her koşulda güzel görünebiliriz. Arabada, toplu taşımada hatta sokakta bile bir köşeye çekilir, makyajımızı tazeleriz. İşte tam bu sebepten çantamızda aynamızı eksik etmeyelim. Işıklı olsun ki her ortamda rahat bir şekilde makyajımızı yapabilelim.

Kadınların günlük hayatını kolaylaştıran teknolojileri paylaşmaya devam ediyoruz. Çantamızdan ayırmamamız gereken teknolojileri paylaştığım bu yazıda sizin de önerilerinizi bekliyorum. Unuttuğum veya gözden kaçırdığım bir teknolojik ürün olabilir. Yorum olarak benimle paylaşırsanız sevinirim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz