HONOR Magic5 Ultimate Edition farklı tasarımı ile karşımızda

0
120 Okunma

HONOR Magic5 Ultimate Edition, şirket tarafından duyuruldu. Bu telefon, HONOR Magic5 ve Magic5 Pro’yu izler, ancak bu iki cihazın aksine, yalnızca Çin’de piyasaya sürüldü. Diğer iki telefon da küresel pazarlar için duyuruldu.

HONOR Magic5 Ultimate, Magic5 Pro’ya kıyasla aslında farklı bir tasarımla geliyor. Kardeşiyle çok benzer özellikleri var, ancak burada kayda değer bazı farklılıklar var.

HONOR Magic5 Ultimate özel pili ile görücüye çıktı

Önünde nano-seramik kavisli bir cam vardır. HONOR’a göre bu, düşme direncini 10 kat artırmalı. Bu telefon aynı zamanda geçtiğimiz günlerde bahsettiğimiz özel bir silikon karbon anot batarya ile geliyor.

HONOR, temelde bu pili küresel lansman sırasında duyurdu, ancak şimdilik yalnızca Çin’de kullanılacak. Bu pil, normal lityum pillerden daha yüksek yoğunluk sunar. %12,8 daha yüksek enerji yoğunluğu sunar. Yani temel olarak 5.100mAh pil boyutunda 5.450mAh pil alıyorsunuz. Cihaz 66W kablolu şarjı ve 50W kablosuz şarjı destekliyor.

honor-magic5-ultimate-edition-farkli-tasarimi-ile-karsimizda-1

Arka kamera tasarımı da değişti. Sekizgen bir şekle sahiptir. Burada ayrıca mobil sinyal alımı %35, Wi-Fi hızı %200’e kadar artırılır ve gecikme %90’a kadar azaltılabilir. Bu, yer altı boşluklarında, alışveriş merkezlerinde, metrolarda vb. Bu versiyonda bir de vegan deri sırt kısmı yer alıyor. Burada, aşağıda verilen resimlerde gösterildiği gibi Elegant Black ve Burning Orange modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Şimdi, teknik özelliklerinin geri kalanıyla ilgili olarak, Magic5 Pro ile neredeyse aynılar. Telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,81 inç 2848 x 1312 dört kavisli OLED ekrana sahiptir. Snapdragon 8 Gen 2, bu telefonu beslerken, şirket buraya 16 GB RAM ve 512 GB depolama dahil etti. Bu arada, bu LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 flash depolamadır.

honor-magic5-ultimate-edition-farkli-tasarimi-ile-karsimizda-2

Cihaz IP68 sertifikalıdır ve stereo hoparlörler içerir. Ayrıca gelişmiş yüz taramayı da destekler, dolayısıyla sol üst köşedeki hap şeklindeki ekran kesmesi. 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş kamera tarafından destekleniyor. HONOR ayrıca burada 50 megapiksellik bir periskop telefoto kamera (3,5x optik yakınlaştırma, 100x dijital yakınlaştırma) dahil etti. Ön tarafta 3D derinlik kamerası ile birlikte 12 megapiksel bir kamera oturuyor.

Telefon 162.9 x 76.7 x 8.77 mm ölçülerinde ve 217 gram ağırlığında. Fiyatlandırma 6.699 CNY’den (966 $) başlıyor ve Çin’de şimdiden ön sipariş verilebilir. Bu model, bildiğimiz kadarıyla küresel pazarlara ulaşmayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz