Kalabalık mekanlarda televizyonu dinlemenizi sağlayan uygulama!

0
192 Okunma

Çoğumuz cafelere, restoranlara, barlara gidiyoruz ve bu gibi yerlerde televizyonda merak ettiğimiz bir şey çıksa dahi dinleyemiyoruz. Televizyonun sesi ya çok kısık oluyor ya da ortamdaki gürültülerden duyamıyoruz. İşte tam da bu sorun için tasarlanmış bir uygulama ile tanıştıracağız sizi. Uygulamanın adı Tunity.

Tunity isimli uygulama, izlemek istediğiniz ancak ortam koşullarından dolayı izleyip dinleyemediğiniz televizyon programlarına erişmenizi sağlıyor. Peki uygulama nasıl çalışıyor?

Televizyon programını tarıyor

Uygulamayı indirdikten sonra Facebook ya da e-mail adresinizle bir hesap oluşturuyorsunuz daha sonra ise, dinlemek istediğiniz televizyona karşı telefonunuzu doğrultuyor ve kamerası aracılığıyla televizyonda ne olduğunu taramasını sağlıyorsunuz. Uygulama televizyon programını taradıktan sonra size o kanalda yayınlanan programın sesini çalmaya başlıyor.

Uygulama daha çok haber programları ve bu tarz programlar yayınlayan kanallarla işbirliği içinde ve 100 adet kanal desteği mevcut. Uygulama App Store ve Google Play desteğiyle kullanıma sunuluyor. Görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz