Kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak 4 kelime oyunu

0
154 Okunma

Kelime oyunları birçok kişinin favorisi haline geldi. Toplu taşıma, yolda veya AVM’de zaman geçiren birçok kişi günlük stresini atmak için kelime oyunlarına yöneliyor. Kelime oyunları düzenli oynandığında ise düşünme ve problem çözme becerilerini ve sözcük dağarcığını geliştiriyor. İşte 7’den 70’e herkesin mutlaka birkaç defa oynadığı o kelime oyunu listesi.

Her yaşa hitap eden kelime oyunları

Words of Wonders: Kelime Oyunu

Words of Wonders oyunu

Adeta dünya seyahatine çıkmış gibi hissettirecek bir oyun. Kelimeleri tamamlarken farklı ülke ve şehirleri seyahat etmeniz mümkün. Oyun, ipucu olarak bazı harflerle başlıyor ve devamını sizin tamamlamanızı istiyor. Oyunu App Store ve Google Play Store‘dan da indirebilirsiniz.

Wordle!

Wordle oyunu

Oyun, bulmaca çözmeyi sevenlerin beğenebileceği türden. Oyun içerisinde bir kelime seçiyorsunuz ve altı denemede veya daha kısa sürede tahmin edip edemeyeceklerini görmek için arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Arkadaşınızla birlikte sırayla birbirinizin kelimesini çözerek puan kazanıyorsunuz. Oyunu Google Play Store‘dan kolaylıkla indirebilirsiniz.

CodyCross: Çapraz Bulmaca

CodyCross oyunu

Oyun, temalı dünyaları keşfederken, aynı zamanda dinlenmenizi de sağlıyor. Sayısız bulmaca ile istediğiniz zaman kendinizi test edebilirsiniz. Oyunu App Store ve Google Play Store‘dan indirebilirsiniz.

Kelime Gezmece

kelime gezmece oyunu

Yöresel müzikler eşliğinde birbirinden güzel şehir manzaraları ile kelime oyunu oynamak ister misiniz? Oyun, Türkiye’nin her ilini gezdirerek kelime çözmenizi sağlıyor. Oyunu üzretsiz bir şekilde Google Play Store‘dan indirebilirsiniz.

Peki siz en çok hangi kelime oyunlarını oynuyorsunuz?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz