Karlı havada yapılacak aktiviteler neler?

0
1.202 Okunma

Havalar soğudu ve birçok şehir beyaza büründü. Bu havalarda evde veya dışarıda yapılabilecek aktiviteleri sıraladık. Peki karlı havada neler yapılır? Karlı havada nerelere gidilebilir? İşte yanıtı…

Karlı havaların vazgeçilmezi kutu oyunları 

Okulların kar yağışı ile tatil olduğu zamanlarda kutu oyunları ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Kutu oyunları genellikle çok sayıda kişi ile oynanır. Bu tür oyunlar ailece vakit geçirmek için muhteşem olacaktır. Jenga, Monopoly, puzzle ve Tabu gibi oyunlar çok sayıda kişi ile oynanabilir.

Ailecek film keyfi 

Ailecek izleyeceğiniz animasyon, komedi veya farklı bir türde filmi seçerek izleyebilirsiniz. Patlamış mısır ve atıştırmalıklar ile film izleyerek sevdiklerinizle birlikte kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz.

Mutlaka izlemeniz gereken en iyi 25 animasyon filmi

Örgü örmeyi deneyin 

Sosyal medyada bu aralar çok popüler olan hobilerden biri de örgü örmek. Kışlık şapka, atkı veya istediğiniz bir modeli örerek mutlu hissedebilirsiniz. Örgü örerken bir fincan kahve içmek kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Tarihi mekanları ziyaret edin 

Yıl boyu gitmek için vakit bulamadığınız yerleri ailecek ziyaret edebilirsiniz. Müze ve saray gibi yerleri ziyaret ederek hem tarihi öğrenebilir hem de sevdiğiniz detayları dijital albümlerinizde yani telefon galerinizde bulundurabilirsiniz.

Kar topu oynamayı unutmayın 

Kar yağar yağmaz yapılan şeylerden biri de kar topu oynamak. Hatta yeteri kadar kar varsa kardan adam yapmak. Yaptığınız kardan adamı sosyal medya hesabınızda paylaşarak doğru hashtag kullanımı ile beğeni sayısını arttırabilirsiniz.

Peki siz karlı havalarda en çok ne yapmayı seviyorsunuz? Kutu oyunlarından hangisini daha çok seviyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz