Katlanabilir telefon Honor V Purse tanıtıldı!

0
148 Okunma

Katlanabilir akıllı telefon dünyası, son zamanlarda hızlı bir büyüme içinde. Honor, geçtiğimiz ay tanıttığı Honor Magic V2 modelinin küresel lansmanını bugün gerçekleştirdi. Şirket, ilginç bir katlanabilir akıllı telefon konsepti tanıttı.

Honor V Purse, kapalıyken yalnızca 9 mm kalınlığında

Honor V Purse isimli telefon, tasarımı ile diğerlerinden oldukça farklı görünüyor. Telefon, el çantası görünümüne sahip ve cihaz el çantası gibi taşınması amacıyla tasarlandı.

Honor, katlanabilir akıllı telefonu modaya uygun ve değiştirilebilir şekilde tasarladı. Akıllı telefonun kayış ve zincirleri giyime uygun olarak değiştirilebiliyor. Honor, katlanabilir akıllı telefonu “fiziksel dijital moda beyanı” etiketiyle tanıttı. Akıllı telefonun kayışlarının sürdürülebilir kaynaklı malzemelerden yapıldığı açıklandı.

Katlanabilir akıllı telefon Honor V Purse, kapalıyken yalnızca 9mm kalınlığında oluyor. Telefon, dışa doğru katlanabilir şekilde dizayn edildi. Aynı zamanda tanıtımda 400 bin katlama döngüsüne dayanabilecek menteşelerden oluştuğu belirtildi. Cihazın donanımı hakkında ne yazık ki bir bilgi yok. Cihazın tanıtımıyla ilgili de bir detay verilmedi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz