Katlanabilir telefon Xiaomi Mi Mix Fold tanıtıldı

0
142 Okunma

Xiaomi etkinliğinin ikinci gününde katlanabilir telefonu Mi Mix Fold‘u tanıttı. Xiaomi’nin ilk katlanabilir telefonu olarak tarihe adını yazdıran Mi Mix Fold, Samsung’un Galaxy Fold 2 modeline güçlü bir rakip olarak görülüyor. İşte Xiaomi Mi Mix Fold’un özellikleri ve fiyatı:

Xiaomi Mi Mix Fold özellikleri

Mi Mix Fold 8,1 inçlik WQHD+ AMOLED ekrana, 6,52 inç boyutunda ikinci bir ekrana sahip.. Galaxy Fold 2 modeli gibi Z şeklinde katlanabilen Mi Mix Fold, gücünü Snapdragon 888 işlemcisinden alıyor. Ayrıca 5.020 mAh pil kapasitesi bulunan telefonun 67W hızlı şarj desteği bulunmakta. Mi Mix Fold’un arka tarafında ise üçlü kamera sistemi yer alıyor. 108 megapiksel çözünürlükte ana kamera, 13 MP ultra geniş açılı kamera ve bu kameralara eşlik eden 30X optik zoom bulunuyor. Ayrıca modelin kamera sisteminde sıvı lens teknolojisi kullanılıyor.

Mi Mix Fold dörtlü hoparlör sistemi ve harman/kardon ses teknolojisine sahip. Cihazda “Desktop Mode” adı verilen masaüstü modunu bulunuyor. Bu mod açıldığı zaman telefon gerçekten bir Windows 10 PC gibi bir arayüze geçiş yapabiliyor.

Katlanabilir telefonun fiyat listesi şu şekilde:

  • 2 GB RAM + 256 GB:  1.520 Dolar
  • 12 GB RAM + 512 GB: 1.670 Dolar 
  • 16 GB RAM + 512 GB: 2.000 Dolar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz