Apple WWDC 2021 tarihi belli oldu! İşte beklentiler

0
890 Okunma
Apple WWDC 2021

Apple yeni yazılımlarını duyuracağı WWDC 2021 etkinliği için tarih verdi. Koronavirüs sebebi ile online yapılacak lan etkinlikte bir çok yeni yazılımın duyurulması bekleniyor. İşte etkinliğe dair ayrıntılar ve beklentiler.

Apple WWDC 2021 etkinliğinin tarihi belli oldu

World Wide Developer Conference 2021 için sonunda Apple’dan tarih geldi. Geçtiğimiz yıl koronavirüs sebebi ile dijital olarak gerçekleşen etkinlik; bu yılda aynı dijital olarak düzenlenecek. Birçok yeni yazılımın sunulacağı etkinlik 7 Haziran’da başlayacak. Greg Joswiak’ın attığı tweet ile ortaya çıkan bilgiye göre, etkinlik 7 Haziran da başlayıp 11 Haziran’da son bulacak.

Apple WWDC 2021 etkinliğinde henüz nelerin sunulacağı kesin değil. Fakat yapılan sızıntılara göre iOS 15, macOS 12, watchOS 8 ve yeni işletim sistemlerinin gelmesi bekleniyor. 5 gün sürecek etkinlikte yazılım ve işlemcilerin yanı sıra yeni ürünlerde bekleniyor. AirTags, yeni AirPods ve iPad’ler ve yeni iMac’ler de beklentiler arasında. Firma henüz etkinlik hakkında daha fazla detay vermiyor. Birçok markanın da yaptığı gibi dijital ortamda gerçekleşecek etkinliğe online olarak izlemek mümkün olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz