Kendi WhatsApp çıkartmalarınızı oluşturabileceğiniz uygulamalar

0
230 Okunma

Popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına mesajlaşırken emoji göndermenin dışında çıkartma gönderimine de imkan veriyor. Uygulama içerisinde bulunan hazır çıkartmaların dışında kendi çıkartmalarınızı da oluşturmak mümkün. Bugün kolay bir şekilde kendi WhatsApp çıkartmalarınızı oluşturabileceğiniz uygulamaları listeledik. İşte detaylar…

WhatsApp çıkartma oluşturma uygulamaları

Birçok kişi mesajlaşırken yazıdan çok emoji kullanarak kendini ifade ediyor. Çıkartmalar ile söylemek istediğiniz birçok kelimeyi tek seferde anlatmak mümkün. Uygulama içerisinde de hazır çıkartmalar bulunuyor. Peki kendi çıkartmalarımı nasıl oluştururum? diyorsanız. O uygulamaları sizin için listeledik.

  • Sticker.ly – Sticker Maker

Listemizin ilk sırasında Sticker.ly – Sticker Maker uygulaması yer alıyor. Bu uygulama ile kendi çıkartmalarınızı oluşturabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz çıkartmaları sohbet ve durumlarda kullanabiliyorsunuz. Otomatik kesim teknolojisi ile istenilen görüntüyü çıkartma haline getirmek mümkün. Uygulama IOS ve Android telefonlarda kullanılabiliyor.

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla. 

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla.

 

  • Sticker maker

Listemizin ikinci sırasında ise Sticker maker uygulaması yer alıyor. Kolay birkaç adım ile istediğiniz çıkartmayı oluşturmanız mümkün. Yapmanız gereken şey sadece çıkartma paketiniz için isim seçmek ve istediğiniz fotoğrafı kırparak çıkartmaları oluşturmak. Uygulama Play Store’da yer alıyor.

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla. 

 

  • Sticker Maker : Çıkartma Yapma

Listemizin son sırasında ise Sticker Maker : Çıkartma Yapma uygulaması yer alıyor. Bu uygulama ile fotoğraflardan kolay bir şekilde çıkarma oluşturulabiliyor. Video ve GIF’lerden ise animasyonlu çıkarma oluşturulabiliyor. Oluşturulan çıkartmalar yedeklenerek farklı bir telefona yüklenebiliyor. Uygulama App Store ve Play Store’da bulunuyor.

 

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla. 

WhatsApp’ta IOS kullanıcıları daha kolay çıkartma oluşturabilecek!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz