WhatsApp’ta IOS kullanıcıları daha kolay çıkartma oluşturabilecek!

0
242 Okunma

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni çıkartma oluşturucu özelliğini IOS kullanıcıları için yeniledi. Ancak yeni özellik şu anda Android cihazlarda kullanılamıyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar…

IOS kullanıcıları daha kolay çıkartma oluşturabilecek!

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının güvenliği için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Uygulamaya gelen yeni özellik ile IOS kullanıcıları özel çıkartma oluşturucusunu kullanarak çıkartmalar oluşturabilecekler.

Ancak bu özellik şu anda Android cihazlarda kullanılmıyor. Uygulamanın kullanıma sunduğu özellikten eski sürüm kullanan IOS kullanıcıları da yararlanamayacak. Yeni özellik yalnızca IOS 17 ve daha yeni sürümlerde kullanılabiliyor.

Öncesinde çıkartma oluşturabilmek için galerinizde bulunan fotoğrafları uygulamaya sürükleyebiliyordunuz. Yeni gelen özellik ile birlikte artık bu fotoğrafların üzerinde çizim yapabilir ve metin ekleyebilirsiniz.

Android kullanıcıları yalnızca özel çıkartmaları görüntüleyebilecek. Aynı zamanda bu çıkartmalara da tepki verebilecek.

Whatsapp yeni özelliğini kullanıcılarına sundu!

Peki siz çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın IOS kullanıcılarına getirdiği yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp uygulamasında çıkartma özelliğini kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz