Kendrick Lamar Apple Music albüm akışı rekoru kırdı

0
335 Okunma
kendrick-lamar-apple-music-album-akisi-rekoru-kirdi

Dünyaca ünlü Amerikalı hip hop sanatçısı Kendrick Lamar, Apple Music’te büyük bir rekor kırdı. Lamar’ın yeni albümü Mr. Morale & The Big Steppers 2022’de piyasaya sürülen bir albüm için ilk gün en çok dinlenen albüm oldu.

Kendrick Lamar yeni albümü ile rekor kırdı

Cuma günü yayınlanan “Mr. Moral & The Big Steppers” albümü, Apple Music ve diğer yayın servislerinde büyük ilgi gördü. Albüm, Apple Music’in albüm eyaletleri listesinde “Lamar’ın sürekli gelişen dünya görüşünü aydınlatmaya hizmet edecek” her biri dokuz parçaya sahip iki parçalı bir proje olarak tanımlanıyor. 2017’de yayınlanan Damn’dan sonra Lamar için ilk uygun albüm, en azından Apple Music’e göre beş yıllık beklemeye değdi. Apple Music resmi Twitter hesabından “2022’de şimdiye kadar piyasaya sürülen bir albüm için en fazla ilk gün akışına sahip olduğunu” söyledi. 

Kendrick Lamar ile ilgili paylaşılan tweet herhangi sayısal bir veri içermiyor ancak büyük olasılıkla önemli bir sayı. Referans olarak, Kanye West Ağustos 2021’de “Donda” için bir Apple Music rekoru kırdı ve yayınlanmasından sonraki 24 saat içinde ABD’de 60 milyondan fazla dinlenmeye ulaştı.

Albümü merak edenler için buraya tıklayarak Apple Music’ten dineleyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz