Kilonuzu yalnızca size gösteren ilginç tartı

0
260 Okunma
tartı

Hiç kimse kilosunun sorulmasından hoşlanmaz. Özellikle kilo vermeye çalışan ya da kilo almaya çalışan kişilere. Yine de bu soruyu soran insanlar bulunuyor hatta siz tartıya çıktığınızda sizin arkanızdan ya da yanınızdan kilonuza bakmaya çalışanlar bile olabiliyor. Yeni geliştirilen bir tartı ile bu sorunun önüne geçiliyor. Sadece tartılan kişinin kilosunu görmesini sağlayan bu tasarım oldukça ilginç ve minimal duruyor.

tartı

Minimal ve ilginç tartı

Her geçen gün gelişen teknoloji ve tasarım birbirini adeta besliyor. Minimal tasarım da bir süredir gündemimizde yer alan konular arasında. Tartılmayı daha rahat bir hale getiren tasarımcı JooHoYoung, bahsettiğimiz tasarımın yaratıcısı. Gri ve bej tonlarının karışımından oluşan bu tartı, tartılmak için ürünün üstüne çıktığınızda kilonuzu yalnızca sizin göreceğiniz şekilde tasarlanmış.

tartı

Ürünün, kilonuzu gösteren led ekranın dijital olarak tasarlanmış olması, retro görünümü sevenler için oldukça tercih edilebilir bir tasarım haline getiriyor. Arka kısımda kg cinsinden ya da Ibs olarak ayarlanabilir ölçüm seçenekleri bulunuyor. Led ekranlı panelin etrafında bulunan silindir detayı ise kilonuzu başkasının görmesini engelliyor. Bu farklı tasarım ve düşünceyi takdir ediyoruz doğrusu.

En ucuz akıllı tartı Picooc Mini İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz