Motorola Razr altın rengi seçeneği sunuyor

0
524 Okunma
Motorola Razr

Motorola Razr gündemimize girdiği andan itibaren en çok konuşulan akıllı telefonlardan birisi olmayı başardı. Çıkış tarihi, fiyatı ve teknik özelliklerinin yanında şimdi yeni bir detay ortaya çıktı: Blush Gold rengi. Teknolojide altın detaylarını sevenler için tasarlanan bu Razr modeli, gerçekten de çok şık duruyor.

Motorola Razr

Motorola Razr farklı renk seçenekleri de sunuyor

Razr, ikinci bir renk seçeneğiyle moda ve stil köklerine geri dönüyor. Normalde siyah renk ile karşımıza çıkacak olan modele Blush Gold seçeneği de geliyor. Yüksek fiyatıyla eleştiri oklarının hedefi olan akıllı telefonun, özelliklerine bakıldığında oldukça başarılı olduğu da görülüyor. 

Motorola Razr teknik detaylarına bakıldığında, 6.2 inç katlanabilir bir ekrana 21:9 ve 2142 x 876 çözünürlük eşlik ediyor. Bahsettiğimiz ekran ise karşımıza POLED yani plastik OLED olarak karşımıza çıkıyor. Katlandığında ikinci ekran olarak karşımıza çıkan ekranda ise 4:3, 800 x 600 çözünürlük görülüyor, 2.7 inç OLED ekran bulunuyor.

Gelelim kameralarına, 16 Megapiksellik ana kamerasına 5 Megapiksellik ikinci bir kamera eşlik ediyor. Gücünü Snapdragon 710’dan alan akıllı telefon, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuyor. 2510 mAh’lik bir bataryasının bulunduğu telefonda 15W hızlı şarj desteğinin bulunduğunu belirtelim.

Her çantaya sığabilen Motorola RAZR tanıtıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz