Kim Kardashian Instagram etiketleri için tazminat aldı

0
424 Okunma

Kim Kardashian Instagram takipçi sayısıyla sosyal medya platformunun en popüler isimleri arasında yer alıyor. Her yaptığı tüm dünyada ilgi çeken Kardashian, bu kez de aldığı milyonlarca dolarlık tazminat ile gündeme geldi.

Kim Kardashian Instagram üzerinden sürekli olarak etiketlendiği moda şirketinden 2.8 milyon dolar aldı.

 

Kim Kardashian Instagram

Kim Kardashian Instagram etiketlerinin hakkını aldı

Instagrama fotoğraf yükle dünyayı gez

Kim Kardashian West’i sürekli olarak Instagram’dan etiketleyen ve onun kıyafetlerinin kopyalarını satan Missguided moda şirketi; Kim Kardashian West’e 2,8 milyon dolar ödedi.

İddiaya göre; Kardashian West’in “kişisel ve ticari markalarını”  etiketleyerek Instagram davranışının ticari marka yasasını ihlal etti. Şirketin bu iddialara tepkisiz kalışı 2,8 milyon dolar kaybına yol açtı.

California yargıcı; Missguided’in Kardashian West‘e 2,7 milyon dolar tazminat ve 59,600 dolar avukatlık ücreti ödemesi kararını verdi. Ayrıca şirkete Kardashian West‘i ticari marka bağlantısı olarak kullanmayı ve marka benzerliğinden fayda sağlamayı bırakmasını emretti.

Missguided’in Kardashian West‘in davasına cevap vermeme nedeni bilinmemekle beraber, o günden bu yana Instagram’dan Kardashian West’in bir görüntüsünü sildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz