Kırmızı iPhone 8 ve 8 Plus modelleri

1
868 Okunma

Apple geçtiğimiz sene iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için kırmızı renk seçenekleriniz sunmuştu. Apple bunu yaparken, tasarımsal farklılıktan daha çok AIDS hastaları için bağış toplamayı hedeflenmişti. Product Red adını verdiği bu kampanya ile büyük ilgi toplayan iPhone şimdi kırmızı iPhone 8 ile karşımızda!

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus da özellikle kadınların dikkatini çeken bu renk seçeneği,  iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelleri için de bekleniyordu. Bugün, lansmanların yapılmasının ardından hayal kırıklığına uğrayan kullanıcıları sevindirecek bir haber geldi. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin kırmızı rengi yarın ön siparişe başlayacak. Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri için 10 Nisan günü yani yarın ön sipariş verebileceksiniz. Kırmızı renkli iPhone 8 ve 8 Plus için genel özellikler değişmezken sadece 64 GB ve 256 GB hafıza seçenekleri yer alıyor.

Ayrıca Apple’ın Eylül ayında yaptığı lansmanda yer alan AirPower kablosuz şarj matının da kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri ile birlikte ülkemizde satın alınabilecek. Yaklaşık 199 dolar’a satın alınabilecek bu kablosuz şarj matı ile AirPower ile iPhone, Apple Watch ve AirPods‘u aynı anda şarj edebileceksiniz.

Yarın ön siparişleri başalayacak olan Kırmızı iPhone 8’in fiyatı, 64 GB için 4.199 TL iken  iPhone 8 Plus 64 GB fiyatı 4.799 TL olacak.  Yine kırmızı renkteki iPhone 8 256 GB 4.999 TL ve  iPhone 8 Plus 256 GB fiyatı ise 5.599 TL satışa sunulacak.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz