Film köşesinde bu hafta #3

1
456 Okunma
pembe teknoloji

Her cuma olduğu gibi bu haftada aileniz ile birlikte izleyebileceğiniz film önerileri serisi ile yine karşınızdayız. Hafta sonu aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte vakit geçirebileceğiniz film önerilerini yapmaya devam edeceğiz. Geçen hafta önerilerimizde Timothy Green’in sıradışı yaşamı’nı sizlerle paylaşmıştık.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/film-kosesinde-bu-hafta-2-11705/[/benzer]

Bu haftaki film önerimiz ise Yukarı Bak. Filmin detaylarını gelin birlikte inceleyelim.

Yukarı bak

yukarı bak

 

Asıl adı Up olan film Türkiye’de Yukarı Bak olarak biliniyor. Filmin ana konusu, çocukken arkadaş olup evlenen maceracı çiftin yaşadıkları ve eşini kaybettikten sonra meraklı bir çocuk ile birlikte hayallerini gerçekleştiren yaşlı adam etrafında birleşiyor. 2009 yılında gösterime girmiş filmin 7’den 70’e birçok hayranı var. Çocukluktan beri maceracı ruhunu kaybetmeyen ve tek dileği dünyayı gezmek olan Ellie, oldukça sessiz ve kendi iç dünyasında yaşayan Carl ile evlenir. Carl’ın tek dileği sevdiği kadının hayalini gerçekleştirmektir. Çocukluktan yaşlılığa kadar hayallerinin peşinden koşan ve hayallerine ulaşamadan ölen Ellie, Carl’ı bu yolculukta yalnız bırakır. En az eşi kadar meraklı bir çocuk ile tanışan Carl’ın hayallerini gerçekleştirdiği bu filmi henüz izlemediyseniz bu hafta sonunda mutlaka izlemelisiniz.

Filmin kısa fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=BDCSncUZxvs

Biz bu hafta sonu aileniz ile izleyebileceğiniz filmlerden Yukarı Bak‘ı seçtik.Sizde film hakkındaki fikirlerinizi veya film önerilerinizi yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz