Kırmızı iPhone X konsepti göz kamaştırıyor!

0
557 Okunma
kırmızı iPhone X

iPhone, AIDS hastalarına destek amaçlı başlattığı Product Red serisini geçtiğimiz günlerde iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için de başlattı. Aynı dönemde piyasaya çıkan iPhone X serisi için ise henüz böyle bir duyuru yapılmaması kullanıcılara hayal kırıklığı yaşattı. Kırmızı iPhone X için o kadar talep varki çeşitli tasarımcılar hayali kırmızı iPhone X‘ler tasarladı.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/kirmizi-iphone-8-ve-8-plus-modelleri-11888/[/benzer]

Martin Hajek kırmızı iPhone X tasarımları

Martin Hajek 3B tasarımları ile ünlü bir isim. Yeni çıkacak veya duyurulmuş teknolojik ürünlerin geleceğini 3B çizimler ile anlatan başarılı tasarımcının yeni çizimlerinde iPhone X yer alıyor. Büyük bir merakla beklenen iPhone X renkleri için yaptığı tasarımları sunan Martin, büyük bir ilgi topladı. Tasarımları sonucu paylaştığı fotoğrafları aşağıda inceleyebilirsiniz.

 

Martin Hajek, beklenenleri ve kendi hayalindeki tasarımların hepsini tek karede buluşturdu. İki farklı renk için yaptığı tasarımlar oldukça şık görünüyor. Açık altın ve kırmızı renkte tasarladığı iPhone X’lerde arka kasayı renklendirirken ön kısımda tamamen siyah bir tasarım bıraktı. Cam yüzeyde paryalayan renkleri bir çift topuklu ayakkabının ihtişamından faydalandı. Martin Hajek aynı zamanda iPhone tasarımlarından önce yayınladığı görsellerele popülerdir.

Henüz herhangi duyurusu yapılmayan kırmızı veya açık altın rengindeki iPhone modelleri için farklı tasarımlar gelmeye devam ediyor. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile duyurulması beklenen renk seçeneği hakkında umutlar hala tükenmedi.

Martin Hajek‘in diğer tasarımlarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz