Kişisel antrenör olan sporcu kulaklığı!

0
133 Okunma

Spor yaparken biri ile birlikte çalışmak her şeyden önce çok önemli bir motivasyon kaynağı. Bazen kendimizi spor yapacak kadar enerjik hissetmesek bile birinin desteği ile kolayca spora adapte olabiliriz. Bu açıdan kişisel bir antrenörle çalışmak da son derece önemlidir. Çünkü hiçbir zaman bıkma ya da erteleme lüksünüz olmaz. Peki şimdi bu bizi motive eden kişisel antrenörümüzün kulağa girecek kadar küçük olduğunu hayal edelim.

Kulaklar hayati verilerin en doğru izlendiği organlar. Aslında popüler olan akıllı saatler olsa da kulaklardan veri izlemek daha başarılı sonuçlar veriyor. Bu bilgiden yola çıkan Blade de fitness ya da koşu sırasında antrenör gibi tavsiyeler veren bir kablosuz kulaklık geliştirdi. Temel verileri kolayca alabilen kulaklık aynı zamanda yapay zekayı da kullanıyor. 

Kulağınızdaki antrenör duruşunuzu düzeltmeniz, temponuzu değiştirmeniz ve adım atmanız gerektiği zaman size uyarılar gönderiyor. Bu bilgiler hem sporunuzu verimli hale getiriyor hem de yaralanma riskinizi azaltıyor. 

Su geçirmez olan kulaklıklar daha hızlı veri aktarımı ve daha iyi bir ses kalitesi için Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanıyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz