Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım: 1978 fragmanı yayınlandı

0
669 Okunma
Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım1978 2

Netflix Temmuz ayı içerik listesinde korku filmi severlerin merakla beklediği Korku Sokağı Üçlemesi serisinin ilk filmi 2 Temmuz’da yayınlandı. Büyük ilgi gören ilk bölümden hemen sonra 2. Kısım 1978’in de fragmanı yayınlandı. İşte Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım 1978 fragmanı

Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım 1978 fragmanı

Toplamda 3 kısımdan oluşan serinin ilk kısmı yayınlandı. Merakın gittikçe arttığı 2. Kısım fragmanı ise Netflix YouTube kanalında yer alıyor. 2. Kısım 9 Temmuz tarihinde yayınlanacak.

Korku Sokağı Üçlemesi serisinin konusu nedir?

Shadyside kasabasında yaşayan bir grup genç yıllar önce musallat olan bir lanetin bağlarını çözüyor. Hayatlarının tehlikede olduğu düşünen grup son hedefin kendileri olduğunu düşünüyor. 3 seriden oluşan Korku Sokağı Üçlemesi 1994 yılından başlayarak 1978 ve 1666 yılına doğru ilerliyor. Her kısımda gizeme biraz daha ulaşacak ve gerilimi sonuna kadar hissedeceksiniz. Özellikle kitaptan uyarlanan filmleri sevenler için iyi bir seçenek olacak bu üçleme; R.L. Stine’ın çok satan korku serisinden uyarlanmış. Her kısım ile oyuncu kadrosu değişen üçleme de 2. Kısım: 1978 oyunları Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, McCabe Slye, Ted Sutherland, Jordana Spiro, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr., Ashley Zukerman, Olivia Scott Welch, Chiara Aurelia, Jordyn DiNatale’dn oluşuyor.

Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım 1978 fragmanı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz