Samsung Galaxy Buds2 ve Galaxy Watch 4 tasarım detayları ortaya çıktı

0
299 Okunma

Geçtiğimiz günlerde render görüntüleri ile gündeme gelen Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Buds2 kulaklığın tasarımları yayınlanan bir video ile ortaya çıktı. Her detayını net görebileceğiniz iki ürünün videolarını Evan Blass kendi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. İşte yeni ürünlere dair bilgiler

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Watch 4 Classic

Akıllı saat pazarına yeni bir soluk getirecek tasarımı ile bir süredir konuşlan Classic serisinin de videoları paylaşımlar arasında. Siyah, beyaz ve gümüş renk seçeneği bulunan akıllı saatin görüntüsü normal bir klasik saat ile hemen hemen aynı. Evan Blass saatin üç renginin de videosunu paylaştı.

https://twitter.com/evleaks/status/1411726526136061960?s=20

Sağlamlık sertifikası ve farklı boyutları bulunan akıllı saatin her kesime hitap edecek. Ayrıca Samsung saate iki adette kayış yerleştirecek. Her bilek boyutunda mükemmel uyumu yakalamak isteyen firma, alışageldiğimiz akıllı saatlerin ötesinde bir tasarıma sahip.

Samsung Galaxy Buds2 tasarımı

İlk serisi ile büyük beğeni toplayan kablosuz kulaklığın ikinci serisi de benzer tasarım özelliklerine sahip. Daha önce render görüntülerine rastladığımız kulaklığın; her yönden videolarını Evan Blass, Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Video sayesinde kablosuz kulaklığın tüm tasarımını en ince detaylarına kadar görmek mümkün.

https://twitter.com/evleaks/status/1412314678143893511?s=20

Beyaz, siyah, pembe ve yeşil olmak üzere 4 farklı rengi bulunan kulaklık; kulak içi formda. Tasarım özelliklerinin yanı sıra farklı kaynaklarda sızıntılarda bulundu. Samsung kablosuz kulaklığın 180-200 Euro olması bekleniyor. Ayrıca Galaxy Buds2’nin yüksek bir bas kalitesinin olması da beklentiler arasında.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz