Koronavirüs nedeniyle Aşk 101 çekimleri durdu!

1
499 Okunma
aşk 101 koronavirüs, netflix

Netflix platformunda yayınlanan ve çok sevilen Türk dizisi Aşk 101 koronavirüs nedeniyle çekimleri durdurdu. Başrollerden Alina Boz ve Kubilay Aka‘da koronavirüs çıktığı ve bu yüzden dizinin çekimlerine ara verildiği duyurulmuştu. İkilinin ardından diğer bir başrol İpek Filiz Yazıcı‘nın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Aşk 101 oyuncuları koronavirüs haberleriyle gündemde

Dizide Eda, Kerem ve Işık karakterlerini canlandıran üç oyuncu dahil olmak üzere, tüm set çalışanlarına yapılan koronavirüs testi bazı isimlerde pozitif çıktı. Dizinin Işık‘ı İpek Filiz Yazıcı‘nın, Netflix için çekilen Aşk 101 dışında oynadığı televizyon dizisi; Yeni Hayat‘ın çekimleri de durduruldu. Aynı zamanda söylenenlere göre dizinin setinde çalışanlara da koronavirüs testi uygulanacak.

 

koronavirus-nedeniyle-ask-101-cekimleri-durdu

 

Alina Boz Covid-19 test sonucunun pozitif çıkmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Sette yapılan rutin kontroller sırasında Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi ve tedavi sürecim evde devam ediyor”

Aşk 101 daha yayınlanmadan karakterlerden birinin eş cinsel olacağı iddia edilmişti. Bu söylentiler büyük tartışmalar yaratsa da diziyi izleyenler söz konusu karakter Osman‘ın eş cinsel olmadığını gördü. Ancak RTÜK tarafından karakterin cinsel yöneliminin değiştirildiği de iddia ediliyordu. Bu iddiaları ise Cüneyt Özdemir‘in programına konuk olan Mahir Ünal dile getirdi.  Aşk 101 hayranları ve haberleri okuyan birçok kişi dizinin içeriğine karışılmamasını savunurken bir o kadar da alınan kararın doğru olduğu ve bir Türk dizisi içinde böyle karakterler olmaması gerektiğini savunanlar da vardı.

 

Şeffaf kapılı akıllı buzdolabı: LG InstaView Door-in-Door İnceleme

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz