Britney Spears Instagram postları ile şaşırtıyor

0
1.062 Okunma
britney spears, instagram

90’lı yılların ikonu ve başarılı şarkılarıyla pop müziğin zirvede olan ismi Britney Spears, Instagram hesabından paylaştığı tuhaf fotoğraflarıyla hayranlarını korkutuyor. En son babası James Britney‘in kendisinin üzerinde vasilik hakkının olması sebebiyle hayranlarından #FreeBritney desteği görmüştü. Bu kampanyayla haklarının ve vasiliğinin objektif bir kurum veya kişiye verilmesi için kampanya başlatılmıştı.

Britney Spears Instagram paylaşımlarıyla gündemde

Instagram‘da yaptığı paylaşımlarda verdiği pozlar ve yaptığı tuhaf danslar ile hem çok konuşulup üzerinden espriler yapılıyor. Hem de hayranlarını korkutup adına destek kampanyası başlatılıyor. Britney Spears için birçok ünlü isimden de kampanyaya destek geldi.

https://www.instagram.com/p/CEpuBOegZMB/

Britney Spears eski eşi Kevin Federline‘den ayrıldıktan sonra baş gösteren psikolojik sorunları nedeniyle birçok sansasyonel olaylara karışmıştı. Uyuşturucu problemleri başladı, saçlarını kazıttı, gelinlikle market alışverişine gitti, çocuklarının velayetini alan eski kocasının evine gidip arabasına zarar veriyor. Son olarak ise çocukları kendisindeyken aşırı dozda ilaç içip kendini ve çocuklarını banyoya kilitliyor. Polislerin ve sağlık ekiplerinin evi basmasıyla akıl hastanesine yatırılıyor.

britney-spears-instagram-postlari-ile-sasirtiyor

Yaşadığı bu korkunç olaylar nedeniyle Britney‘in tüm hayatının kontrolü babasının eline geçiyor. Babasının izni olmadan nefes bile alamayacak durumda desek yanlış olmaz. Ağustos ayında babasının vasiliği bitmesine rağmen koronavirüs nedeniyle dava görülememişti. Kasım’da tekrar görülecek olan davada sonucun Britney için iyi olması ve daha sağlıklı olmasını umut ediyoruz.

Koronavirüs nedeniyle Aşk 101 çekimleri durdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz