Alacakaranlık serisinin Bella’sı Kristen Stewart yeni vampir filmiyle geliyor!

0
498 Okunma
Kristen Stewart Yeni Vampir Filmi

Yeni bir vampir konulu gerilim filminin başrolünde olacak olan Kristen Stewart, “Flesh of the Gods” isimli filmle, Ex Machina ve Dune filmlerinin yıldızı Oscar Isaac ile beraber beyaz perdeye geri dönüyor. Peki yeni bir vampir filminde daha göreceğimiz namıdiğer Bella, bu filmde neyi canlandıracak?

Kristen Stewart’ın yeni vampir filmi için üstleneceği rolü ve filmin konusu

Uzun süredir beklenen bu filmde Kristen Stewart ve Oscar Isaac, evli bir çifti canlandırarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyorlar. Yönetmen koltuğunda ise 2018 yapımı korku filmi “Mandy” ile tanınan Panos Cosmatos bulunuyor. Cosmatos’un yetenekleri ve önceki çalışmaları göz önünde bulundurulunca, bu film için sunacağı performans büyük bir heyecan uyandırıyor diyebiliriz.

Kristen Stewart Yeni Vampir Filmi

1980 zamanlarının Los Angeles’ında geçen film, gizemli bir kadınla karşılaşan evli çiftin yaşadığı olayları konu alıyor. Alex (Oscar Isaac) ve Raoul’un (Kristen Stewart) karşılaştığı beklenmedik olaylar, izleyicileri gerilim dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Cosmatos’un film hakkındaki açıklamaları ise şu şekilde:

“Flesh of the Gods sadece Los Angeles’ta geçen bir film değil, aynı zamanda fantazi ve kâbuslar arasındaki sınırda yaşayan bir film olacak. Bu, izleyicileri cehennemin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkaran heyecan verici bir deneyim sunacak.”

Filmdeki detaylar henüz tam olarak netleşmemiş olsa da, filmin türünden dolayı yüksek dozda korku içereceği düşünülüyor. 2024’ün sonlarına doğru prodüksiyon aşamasına geçmesi beklenen bu film, vampir sinemasına yeni ve heyecan verici bir soluk getirecek gibi görünüyor.

Kristen Stewart, “The Twilight Saga” ile tanınan bir isim olmasının yanı sıra son dönemde farklı türlerdeki yapımlarda da kendini gösterdi. Oscar Isaac ise çeşitli yapımlarda başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu ikilinin bir araya gelmesi, “Flesh of the Gods”un sinema dünyasında büyük yankı uyandırmasına neden olabilir.

Peki siz Alacakaranlık serisi filminin Bella Swan’ını bu yeni vampir filminde görmeyi merakla bekliyor musunuz? Sizce başrol için etkili bir seçim olmuş mu dersiniz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

İncelemek isteyeceğiniz diğer bir haberimiz:

Serinin devamı olan “Sihirbazlar Çetesi 3” filmi geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz