Kulaklık ve güneş gözlüğü ikisi bir arada!

0
265 Okunma

İlk önce telefonları yalnızca ‘alo’ demek için kullanıyorduk. Sonrasında kameralar telefonlara dahil edilmeye başlandı. O günden sonra dijital fotoğraf makineleri yerini kameralı telefonlara bıraktı. Birden fazla işlevi olan komplike cihazlar çağımızın vazgeçilmezi. Şimdi bir de onlara kulaklık görevi de gören güneş gözlüğü eklendi. Bose Frames tarafından geliştirilen güneş gözlüğünde hoparlör bulunuyor. Bu sayede kullanıcı akıllı telefon ile eşleştirilen gözlük üzerinden müzik dinleyip, aramaları kontrol edebiliyor. Yani kulaklık ve güneş gözlüğü bir arada!

Yalnızca mat siyah rengi olan güneş gözlüğü Amerika Birleşik Devletleri’nde 200 dolara satılıyor. 

Siri ya da Google Asistan üzerinden sesli komut algılayabilen gözlüğün işlevleri ise yalnızca müzik çalmak ve telefon konuşması yapmak. 

Normal bir güneş gözlüğü ağırlığında olan Bose Frames gözlüklerine kablosuz kulaklıklarla rekabet edebilecek yeteneklere sahip gözüyle bakılıyor. 12 saat bekleme süresi olan gözlüklerin çalışır durumdayken 3 saatlik pil ömrü bulunuyor. Ayrı ayrı kulaklık ve güneş gözlüğü taşımaktansa böyle bir çözümü birçok kişinin tercih edeceğini söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz