Kulaklıksız Airpods geliyor!

0
1.014 Okunma
Apple Airpods 2

Apple ekosisteminde  artık yavaş yavaş Lightning’den USB-C bir geçiş var. Geçtiğimiz günlerde şirket USB-C girişli bir Apple Pencil piyasaya sürmüştü. Bugünlerde ise yeni bir çalışma üzerinde durduğu biliniyor. Bu çalışma ise USB-C girişli bir Airpods şarj kutusu. İşte USB-C şarj girişli Airpods şarj kutusu hakkında tüm detaylar…

Airpods Pro 2 için USB-C’li şarj kutusu satışa çıktı!

Apple USB-C şarj girişi kullanımını iPhone 15 ile piyasaya sürdü. Yeni çıkan tüm iPhone 15 modelleri ve tüm seride Type-C girişi bulunuyor. Şirket artık çıkaracağı yeni modellerde de yavaş yavaş USB-C şarj girişini kullanıma sunmayı düşünüyor.

Eğer bi Airpods Pro sahibi iseniz 3599 TL karşılığında 2. Nesil Airpods Pro USB-C şarj kutusu edinebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Apple, Airpods Pro 2’yi tanıtmıştı. Fakat tanıtımda USB-C şarj girişli Airpods Pro 2 yerine Lightning kasalı seçenekler mevcuttu. Eğer USB-C şarj girişli bir Airpods Pro kullanmak istiyorsanız yeni çıkan bu şarj kutusu tam da size göre.

Yeni çıkan USB-C şarj girişli Airpods Pro kılıfları aynı zamanda IP54 sertifikasına da sahip. Bu özellik ise kılıfa, toza karşı dayanıklılık getiriyor. Ancak üründe herhangi bir tasarım değişikliği bulunmuyor.  Bunun yanı sıra Airpods Pro’nun herahngi bir şekilde işlevselliğini de geliştirmiyor.

Belirtildiği üzere USB-C girişli Airpods Pro’lar 3599 TL üzerinden satışa sunuldu. Ancak Lightning bağlantı noktasına sahip Airpods Pro ürününden memnun iseniz en son sürüme yükseltme yapmanıza gerek yok. Apple’ın, kullanıcıları bu konuda herhangi bir şekilde zorunlu tutmadığını belirtmek gerekiyor.

Airpods Pro 2. Nesil USB-C şarj kutusu özellikleri!

Uyumluluk AirPods Pro (2. Nesil)
Bağlantı Tipi USB‑C
Çip Tam Konum Bulma Özellikli U1 Çip
Sesli Bulma Özelliği Var (Hoparlörden ses çalabilme)
Dayanıklılık Derecesi IP54 (Toza, tere ve suya dayanıklı)
Şarj Edilebilme Apple Watch ve MagSafe şarj aygıtı ile; USB-C veya Qi şarj aygıtıyla
Ağırlık 50,8 gram
Boyutlar Uzunluk: 45,2 mm, Genişlik: 60,6 mm, Derinlik: 21,7 mm

 

AİRPODS CANLI DİNLEME ÖZELLİĞİ NASIL AÇILIR?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz