AirPods canlı dinleme özelliği nasıl açılır?

0
280 Okunma

AirPods kulaklıklar iPhone telefonlarla çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. İçerisinde çok fazla fonskiyonu bulunan bu cihazın en sevilen özelliğinden biri de canlı dinleme oluyor. Canlı dinleme özelliği sayesinde ortamda kulaklığınızı bir ses dinleme cihazı olarak kullanabiliyorsunuz. Peki AirPods’ta canlı dinleme özelliği nasıl açılır? İşte detaylar!

Apple AirPods canlı dinleme

AirPods canlı dinleme özelliği

1.Adım: AirPods’unuzu telefonunuza bağlayın.

2. Adım : Telefonunuzun ayarlarına girin

3.Adım : Denetimli erişime basın ve  işitme özelliğini kısayollara ekleyin.

4.Adım : Telefonunuzun ekranını aşağıya kaydırın ve İşitme Cihazları düğmesi simgesine dokunun.

5. Adım : Son olarak cihazınızda canlı dinleme özelliğine basın.

6. Adım : iPhone’unuzu duymak istediğiniz alana bırakın.

Bu adımları gerçekleştirdikten sonra artık ortamları canlı dinleyebileceksiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken birkaç husus var. Öncelikle kimi duymak istiyorsanız İphone cihazınızı ona yakın tutmanız gerekiyor. Bu sayede sesleri çok daha net bir şekilde duyabilirsiniz.

İkinci dikkat etmeniz gereken şeyse ortamdaki sesleri daha iyi duyabilmeniz için ses seviyesini arttırmanız. Ancak ses seviyesini en yükseğe getirirseniz ortamda bulunan gereksiz sesleri de duyabilirsiniz. Bunun ayarını yapmak sizin koşullarınıza bağlı olarak değişebilir.

Son olarak bahsedeceğim şey ise menziliniz. Bir AirPods telefonunuzdan yaklaşık 10 veya 12 metre uzaklaştıktan sonra bağlantıyı kesiyor. Bu yüzden ortam sesini kaybetmemek için mesafenizi korumalısınız. Ek bir detay olarak bu mesafeyi geçmediğiniz sürece odalar arasından bile sesleri duymak mümkün.

Bu özelliğin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız yukarıdaki  videoya göz atabilirsiniz. Farklı amaçlar için kullanılabilen bu özelliği nasıl buldunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz