Kutusu UVnano teknolojili LG Tone Free 2021 serisi tanıtıldı!

0
252 Okunma
LG Tone Free 2021

Dev markalar kablosuz kulaklık pazarında özellikleri kadar tasarımlarıyla da ön plana çıkıyor. Güney Kore merkezli LG, özellikleri ve tasarımı ile sizi memnun edecek yeni kulaklıklarını duyurdu. ANC özelliği bulunan LG Tone Free 2021 kablosuz kulaklık serisi hakkındaki detayları sizlerle paylaştık.

LG Tone Free 2021 özellikleri

 LG Tone Free 2021

Güney Kore teknoloji devi LG kutu tasarımları göz dolduran 3 yeni kablosuz kulaklığı duyurdu. FP5, FP8 ve FP9 olmak üzere 3 kulaklıktan oluşan serinin sadece 8 ve 9 serisi UVnano şarj kutusuna sahip olacak. Temizlik konusunda takıntılı olanların en büyük problemlerinden biri kulaklık temizliği. Oldukça hassa bu cihazların bakımları temizliği yapılırken kullanılmaz hale getirenler bile var. LG Tone Free 2021 ile kulaklıkların hijyenini düşünenlere özel yeni UVnano teknolojili kutuya sahip kulaklıklarını duyurdu. Kutular bu teknoloji sayesinde şarj olurken %99 hijyen sağlayarak dinleyicilerine daha hijyenik performans sunuyor. Kendi kendini temizleyen Uvnano teknolojisi FP5 modelinde yer almıyor. Kulak içi formdaki kulaklıkların üçüde ANC (Aktif Gürültü Engelleme) özelliğine sahip. Ayrıca kablosuz kulaklıkların IP4X sertifikaları da bulunuyor. Bu sayede spor gibi aktivitelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kulaklıkların bir diğer ortak özelliği ise kullandığı Meridian Audio ve 3D Sbund Stage ses teknolojisi. Ayrıca modellerde 3 yerleşik mikrofon yer alıyor. Seriyi birbirinden ayıran en belirgin özellik pil süreleri ile ilgili. Kablosuz kulaklıklar hazneleri ile birlikte; FP5 22 saat, FP8 ve FP9 24 saat pil ömrü sunuyor. Kulaklıkların tek başına performansı ise sırasıyla 8 ve 10 saat. Kulaklığın kutusunun yanı sıra bağlantı şekilde şaşırtıcı. Tak çalıştır kablosuz moda sahip kulaklık bunun yanı sıra Bluetooth bağlantısını da destekliyor.

OPPO A93s 5G tanıtıldı; İşte özellikleri

Tasarım tarafında 3 kulaklıkta neredeyse birbiriyle birebir özelliklere sahip. LG Tone Free 2021 FP5 kömür siyahı ve inci beyazı renk seçenekleri ile gelirken; FP8 ve FP9 bunlara ek olarak haze gold renk seçeneğine de sahip olacak. Kablosuz kulaklıkların bu ay itibari ile küresel pazara sürülmesi bekleniyor. Fakat henüz fiyatları konusunda net bilgi yer almıyor. Giriş seviyesi olarak tasarlanan FP5 modelin diğer iki modelden daha ucuz olacağı ise kesin.

Yeni LG kablosuz kulaklıkların tasarımını nasıl buldunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz