LEGO yetişkinlerin eline geçerse ne olur? İşte tasarımlar

0
1.000 Okunma
LEGO ile sehir insa etmek

LEGO birçok çocuğun ilk oyuncakları, büyüdükçe eskimeyen eğlencesi olarak karşımıza çıkıyor. Hitap ettiği yaş grubu açısından geniş kitlelere seslenen LEGO’lar yetişkinlerin eline geçtiği zaman gerçekten de farklı şeylerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Hatta ve hatta bu yetişkinler yaratıcı mesleklerdeyse çok daha farklı LEGO kurulumları ortaya çıkıyor. İşte LEGO ile şehir inşa etmek!

LEGO ile sehir insa etmek-01.jpg

Yetişkinlerin yaratıcılığı: LEGO ile şehir inşa etmek

LEGO’lardan bir şeyler eden yetişkinler arasında yer alan tasarımcı Ekow Nimako, 100 binden fazla LEGO parçasını kullanarak siyahın tonlarından bir metropol inşa ediyor. Siyahın asaletine başvuran tasarımcı Building Black Civilizations yani Siyah Uygarlıkların İnşası adlı sergisinde bunu merkeze alıyor. Oldukça iyi duran Nimako’nun tasarımları gerçekten de ilham veriyor.

LEGO ile sehir insa etmek-02

LEGO ile şehir inşa etmek fikri ile yola çıkan bir diğer tasarımcı ise BrickinNick. BrickinNick sadece bir LEGO hayranı değil aynı zamanda bir Tesla hayranı ve bu hayranlığını yaptığı tasarımda açıkça gösteriyor.

LEGO ile sehir insa etmek-02

LEGO’dan bir süre önce tanıtılan Tesla CyberTruck’ı inşa eden Nick, aracın neredeyse birebir aynısını yapmış durumda. Nick, CyberTruck tasarımına fikir vermiş olabilir misin?

LEGO ile sehir insa etmek-02

Milan Sekiz , Iron Man’a olan sevgisini, giyilebilir tasarımları ve her şeyi LEGO ile birleştiriyor. Birçok LEGO tasarımı yapan Sekiz, bunların satışlarını da yapıyor.

LEGO tasarımları gerçekten de çok ilginç olabiliyor. Bunlardan birisine imza atmış olan İngiltere LEGO Masters kazananı Steve Guinness, LEGO Ideas’taki LEGO daktilo projesi ile bizleri gerçekten de şaşırtmayı başarıyor. İşte LEGO’lardan inşa edilmiş bir daktilo:

LEGO ile sehir insa etmek

Bunun yanında birçok LEGO tasarımı bulunuyor. Bunlar arasında LEGO’lardan gerçek boyutlu olarak inşa edilen Bugatti baya farklı duruyor. İşte LEGO ile şehir inşa etmenin dışında yapılacak şeyler:

LEGO ile sehir insa etmek

LEGO ile sehir insa etmek-03

Efsane Lego artırılmış gerçeklikle zenginleşti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz