Lenovo Chromebox Micro büyüledi!

0
924 Okunma

Lenovo Chromebox Micro büyüledi!

Lenovo’nun Chromebox Micro duyurusu oldukça heyecanlandırdı. Bu yeni Chromebox, şirketlerin otoyolda gördüğümüz tabelalardan mağazada kullandığımız kiosklara kadar her şey için yeni çözümler sergilediği veya tanıttığı yıllık bir konferans ve ticaret fuarı olan Digital Signage Experience sırasında tanıtıldı.

Lenovo Chromebox Micro ile karşımızda!

Chromebox Micro, 8GB RAM ve 32GB eMMC depolama alanı ile eşleştirilmiş Intel Celeron N4500 çip tarafından destekleniyor. Micro’da USB-C, USB-A, Ethernet, HDMI ve daha fazlası dahil olmak üzere toplam sekiz bağlantı noktası bulunuyor.  

   Lenovo, kasanın bir ekranın veya monitörün arkasına monte edilmesi için gerekli deliklere sahip olduğundan emin olacak kadar ileri gitti ve farklı bir montaj çözümü bulma ihtiyacını ortadan kaldırdı. Tüm günlük görevlerinizi yerine getirebilecek kadar güçlü, ancak aynı zamanda şehir dışına çıkmanız gerektiğinde yanınıza almak için hızlı ve kolay bir şekilde paketlenebilen küçük form faktörlü bir Chromebox hayal edin.

Kullanılmayan Google hesapları silinmeye başlıyor! Hesabınızı nasıl kurtarabilirsiniz?

Bir başka seçenek de Chromebox’ı oturma odanızdaki TV’nin arkasına monte ederek, reklamlarla boğulmadan veya güçsüz akış cihazlarına ihtiyaç duymadan en sevdiğiniz bulut oyun hizmetlerini oynamak için özel bir yol sağlamak. Lenovo’nun Chromebox Micro’yu yaratmak için yola çıktığında öngördüğü şey muhtemelen bu değildi.

Ancak bunun gibi bir Chromebox için tüketicilerin dünyasına uzanan birkaç farklı kullanım alanı var. Şimdi, sadece böyle bir şeyin gerçekten hayata geçmesini ve sadece kurumsal pazarda kalmamasını umut ediyoruz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz