Lenovo MWC 2022’de yeni Thinkpad modellerini tanıttı

0
213 Okunma
Lenovo Thinkpad

Mobil Dünya Kongresi (MWC) etkinlikleri başladı. Birçok markanın yeni ürünlerini duyurduğu kongrede Lenovo’da ThinkPad serisi yeni modellerini tanıttı. Lenovo’nun özel seri bilgisayarlarından olan bu modeller, Türkiye satış ihtimali olan ürünler arasında.

Lenovo ThinkPad X13s veThinkBook 14s Yoga Gen 2 modelleri tanıttı

Lenovo Thinkpad

Tasarım olarak klasik Lenovo bilgisayarlarından ayrı duran ThinkPad serisi donanım olarak güçlü ve tasarım tarafından minimal boyutları ile sizi memnun edecek. Tanıtımı ile dikkatleri üzerine çeken ilk seri ThinkPad X13s. BU bilgisayar kullandığı özel işlemci sayesinde soğutma işlemi için fana ihtiyaç duymuyor. İşlemci seçimi konusunda bir ilk yaşayan seride; Snapdragon 8cx Gen 3 model yer alıyor.  Pil konusunda da beklentilerinizi en yüksek seviyeye taşıyacak olan model 28 saatlik pil ömrü vadediyor. Tüm bu gücü minimal bir boyuta sığdıran firma 13,3 boyutları ile kullanıcılarını memnun edecek. Bilgisayarın Mayıs ayında satışa çıkması bekleniyor. Fiyat ise 1.100 dolar olarak açıklandı. Modelin çok benzeri olan ThinkBook 14s Yoga Gen 2 ise kullanımı ile dikkatleri üzerine çekti. Bu model benzer özelliklerinin yanı sıra 360 derece dönebilen bir ekrana sahip.

Göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken Realme GT 2 ve GT 2 Pro tanıtıldı

Serisinin en pahalı bilgisayarı ThinkPad X1 Extreme Gen 5 tanıtıldı

Serinin standart tasarımının dışına çıkmayan bu model, içeriği ile oldukça fark atıyor. ThinkPad serisinin en pahalı modeli olma özelliğini taşıyor. Intel Core H-serisi Core i9 işlemcisinden güç alan bilgisayar 16 GB Ekran kartı ve 64 GB RAM ile geliyor. Ekran tarafında iddiasını Dolby Vision HDR destekli 4K özellikleri ile karşılan bilgisayar fiyat olarak 2000 dolardan başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz