letgo’nun Türkiye’deki aylık ürün listeleme sayısı 8 milyona ulaştı

0
239 Okunma

Türkiye’nin en büyük ikinci el alışveriş uygulaması letgo, 2018 yılı verilerini paylaştı. Geçen yılki hızlı büyümesini sürdürdüğünü duyuran letgo’nun açıklamasına göre Türkiye’deki kullanıcılar uygulamayı her yıl daha fazla kullanıyor.

letgo’nun, Türkiye’deki aylık ürün listeleme sayısı 8 milyona ulaştı

letgo‘da listelenen ürün sayısı aylık 8 milyona ulaştı. Bu rakamlar, 2016 yılı başından bu yana yüzde 1000’in üzerinde artış göstermiş oldu.

letgo Kurucu Ortağı Alec Oxenford ise konuyla alakalı yaptığı açıklamada Türkiye’deki alıcı ve satıcıların kendi bölgelerindeki diğer kullanıcılarla bağlantı kurmasını son derece basit hale getiriyor, böylece para kazanmalarına ve alanlarını daha iyi kullanmalarına yardımcı oluyoruz.”

letgo ikinci el arabada  Türkiye’nin en büyük pazar yeri oldu.

Kolay kullanım sunan tasarımı bulunan letgo, 2018 yılında, ikinci el araba kategorisinde liderliği aldı ve Türkiye’nin en büyük pazar yeri oldu. letgo’da her ay 600 binin üzerinde ikinci el araç listelendi. Tüm yıl boyunca listelenen araba sayısı ise 7 milyonu aştı.

letgo dünyada da yoğun olarak kullanılıyor

letgo, 2018 yılında Naspers’dan 500 milyon USD değerinde yeni finansman desteği alırken, dünya çapında 100 milyon indirme, 400 milyon ürün listeleme ve kullanıcılar arasında6 milyar mesajlaşma sayısının üzerine çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz