Telefon şarj eden kulaklık: Neavio

0
628 Okunma

Bir kulak üstü kulaklık satın alacağınız zaman mutlaka gürültü önleyici özelliği olup olmadığına dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer gerçek bir müzik deneyimi yaşamak istiyorsanız bu çok önemli. Ayrıca günümüzde birçok akıllı telefon powerbank’e bağlı halde yaşıyor. Peki bu iki konunun birbiriyle ne alakası var? Neavio isimli şirket buna bir cevap verdi. Telefon şarj eden kulaklık geliştiren şirketin kulaklığı gürültü önleme konusunda da yetenekli.

Yeni nesil kulaklık sayesinde dışarı çıkarken yanına bir de powerbank yükü eklemenize gerek yok. Havalı kulaklığın siyah, beyaz, lacivert ve rose gold olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunuyor. 

Yeni nesil kulaklıkların eski kulaklıklara göre en önemli farkı gürültü önleyici özelliklerinin olması. Bu özellikle uzun süreli yolculuklarda, yolculuğu daha az stresli hale getiriyor. Kulak üstü kulaklık deneyimini üst seviyeye çıkarmak için bu özelliğin kullanılması şart. Neavio kulaklık bu kısımda oldukça başarılı. Ayrıca USB üzerinden akıllı telefonu şarj edebilmek için, telefonun kablosunu kulaklığa bağlamak yeterli. Bu arada kulaklık ile telefonu şarj ederken, bir yandan da müzik dinlemek mümkün. 

Neavio bir Kickstarter projesi. Kulaklıkların teslimatı önümüzdeki aylarda başlayacak. Etiket fiyatı ise yaklaşık 200 dolar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz