LG’den ayakkabılarınızın bakımını yapabileceğiniz yeni ürün

0
457 Okunma
lg-den-ayakkabilarinizin-bakimini-yapabileceginiz-yeni-urun-1

IFA 2022 neredeyse geldi ve şirketler , yeni nesil çamaşır makineleri ve buzdolapları ile birkaç gündür bağlantılı eve bağlılığını gösteren LG’de olduğu gibi, farklı teknolojik sektörlerdeki en son yeniliklerini duyurmak için acele ediyor.

Şimdi , birçok kullanıcı için unutulmuş, ancak zeminle ve içinde biriken çok sayıda mikropla doğrudan temas halinde olan sevgili ayakkabılarımızın hijyenine odaklanan bazı sıra dışı cihazlarla mücadeleye geri döndüler. Üretici, teknoloji fuarında özellikle iki ürün sergileyeceğini duyurdu: LG Styler ShoeCase ve ShoeCare , ilki ayakkabıların saklanması ve bakımına, ikincisi ise daha çok hijyen ve dezenfeksiyona odaklandı.

Buharlı temizleme özellikli bir teşhir standı ve bir ayakkabı rafı

LG Styler ShoeCase, ayakkabılarımızı renklerine zarar verebilecek nem ve UV ışınlarından korurken daha özel yerleştirip sergileyebileceğimiz şeffaf panellere sahip bir tür kutu gibi görünen kübik bir şekle sahiptir . Ekipman, ayakkabının tüm perspektiflerini göstermek için 360 derece dönebilen bir iç yüzeye sahip olup , önemli bir koleksiyonumuz olması durumunda birden fazla priz takabilmemiz için istiflenebilir modüler bir tasarım sunar.

lg-den-ayakkabilarinizin-bakimini-yapabileceginiz-yeni-urun-1

Ama şüphesiz en merak edilen cihaz, adından da anlaşılacağı gibi, ayakkabılarımızı tanıtmak ve dezenfekte etmek için bir tür akıllı ayakkabı dolabı gibi görünen LG Styler ShoeCareBunun için cihaz, basınçlı buhar kullanarak temizleyen ve zeolit ​​bazlı Zeo-Dry filtreleme ile birleşerek tozu hapseden ve markasına bağlı olarak kötü kokuları ortadan kaldıran True Steam teknolojisini kullanır.

lg-den-ayakkabilarinizin-bakimini-yapabileceginiz-yeni-urun-2

Ayakkabı tamircisi, kumaş veya deri gibi malzemeler arasında ayrım yaparak ve 10 farklı program sunarak, temizleme işlemini farklı ayakkabı türlerine göre ayarlayabilir . Temizleme işlemi, maksimum dört çift ayakkabı için (aynı anda iki tür ayakkabıyı temizleyebilir) 35 dB gürültü ile yaklaşık 37 dakika sürer. Ayrıca markada her zaman olduğu gibi temizlik sürecinin nasıl gittiğini görebileceğimiz mobil cihazlar için LG ThinQ uygulaması üzerinden tüm süreci uzaktan yönetebiliyoruz .

Fiyat ve kullanılabilirlik

Yenileri LG Styler ShoeCase ve ShoeCare Üretici daha fazla ayrıntı veya olası fiyatlar veya satış tarihleri ​​vermemiş olsa da, IFA 2022’de gösterilecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz