LG InsaView buzdolabı Türkiye’de satışa çıktı

0
500 Okunma

LG InstaView Door-in-Door Buzdolabı 2022 serisi Türkiye’de satışa çıktı. LG ThinkQ ile uzaktan yönetilebilen akıllı buzdolabının fiyatları neler? Hangi özelliklere sahip olacak? İşte detayları…

Bilgisayarda uyku modu ne işe yarar?

LG InstaView buzdolabı özellikleri

LG InstaView yüzde 23 oranında genişleme ile birlikte iç alanını daha fazla göstermesiyle birlikte ilk olarak karşımıza çıkıyor.  Door-in-Door’un gıdaları taze tutması, kullanım kolaylığı, şık tasarımı, enerji tasarruflu olması ise kullanıcıları sevindiren özelliklerden oldu.

ThinkQ ile uzaktan yönetilebilen LG InsaView, ilk versiyonu çıktığında iki tıklama ile birlikte iç kısmının aydınlanması kullanıcılar tarafından sosyal medyada sevilen özelliklerden oldu. Şuan itibariyle 44.999 TL fiyatı ile satışta olan buzdolabı, sebze ve meyvelerin 7 güne kadar taze kalması sağlayan  Linear Cooling özelliğine sahip.

Yeni InstaView Door-in-Door’un en önemli özellikleri arasında ise ikinci sırada Door Cooling yer alıyor. LG’nin yeni buzdolabının özelliklerinden bir diğeri ise olan Door Cooling, kapının yan tarafında bulunan hava kanalları aracılığı ile daha hızlı ve eşit soğutma sağlayarak gıdaların tazeliğini sağlıyor.

877L kapasiteye sahip olan buzdolabı 912 X 1787 X 910 mm boyutlarında. No Frost soğutma sistemine sahip olan LG, enerji tüketimi olarak yıllık 415  kws tüketim yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz