LG katlanabilir telefon piyasasına çok farklı giriş yaptı

0
360 Okunma

Son zamanlarda teknoloji devi markaların çıkardığı katlanabilir telefon modelleri oldukça gündemde. Pablo Escobar’ın kardeşi Roberto Escobar, Apple’a meydan okuyarak katlanabilir telefonu Escobar Fold 1’i piyasaya iddialı bir şekilde sürmüştü. Telefonun tanıtıldığı reklam filmi de diğer telefon markalarına göre çok farklı bir tarzda çekildi. LG Mobile ise uzun süren sessizliğini bozdu ve katlanabilir telefon üretti.

lg-katlanabilir-telefonlara-cok-farkli-giris-yapti

Akıllı telefonlarda ekran alanını artırmak için hiç bitmeyen bir arayış vardı. LG çıkardığı katlanabilir telefon ile bu konuda yeni bir fikir üretti: telefonun etrafını saran büyük, katlanabilir OLED ekran. WIPO Global Tasarım Veri tabanına ve Lahey Uluslararası Tasarım Sistemine gönderilen patent, tüm ekranlara sahip olan ve cep telefonuyla birleştirilebilen ve katlanabilir ekran olarak kullanılabilen bir durumda. Ayrıca telefonun yanına da ayarlanabilir (telefona dikey olarak konumlandırılmış özel bir konektörle bağlı) ve çok fazla ekran alanı elde etmeyi sağlıyor.

lg-katlanabilir-telefonlara-cok-farkli-giris-yapti-1

Bu muhtemelen katlanabilir bir telefona sahip olmak kadar zarif olmasa da, büyük bir avantajı var. Katlanabilir ekran kırılırsa, telefonunuzdan tamamen ayrı olduğu için kolayca değiştirebilirsiniz.

lg-katlanabilir-telefonlara-cok-farkli-giris-yapti-2

Huawei her şeye rağmen 2019’da rekor gelir elde etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz