LifeStraw Home ile evde temiz su içmek kolaylaşıyor

0
212 Okunma

Kirli su içmek her yıl 500 binden fazla insanın hayatını kaybetmesine neden oluyor. Özellikle temiz su bulmakta zorlanan bölgelerdeki insanların tatlı ve temiz suya erişimini kolaylaştırmak için yola çıkan LifeStraw, yeni su filtresiyle evlere girmeye hazırlanıyor.

Ortalama bir ev tipi su filtresinin yapabildiklerinin önüne geçmeyi planlayan LifeStraw Home’daki filtrenin birçok zararlı bakterinin yüzde 100’ünü filtrelediği söyleniyor. Filtre aynı zamanda parazitlerin ve mikroplastiklerin de yüzde 100’ünü filtreliyor. Filtredeki gözenek yalnızca 0,2 mikron boyutunda. Bu da çoğu bakteriden daha küçük anlamına geliyor. 

Ürün aynı zamanda kötü klor tadını ve kötü kokuları da azaltmayı amaçlıyor. Sudaki kurşun, cıva, kadmiyum ve diğer ağır metallerin miktarını da azaltan filtre temiz su içmeyi neredeyse garantiliyor. 

LifeStraw Home filtre yeteneğinin yanında oldukça şık bir sürahiye de sahip. Bu sürahi aynı zamanda kırılmaz camdan yapılmasıyla oldukça dayanıklı. 

Ürünün beklenen satış fiyatı 55 dolar. Şimdilik bir Kickstarter projesi olan LifeStraw Home yakın zamanda satışa çıkacak. Ancak henüz net bir tarih yok. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz