LinkedIn uygulamasına yepyeni bir özellik ekleniyor!

0
302 Okunma
LinkedIn sesli mesajlar kaydetmemize ve göndermemize izin verecek!

LinkedIn , iş dünyasındaki insanların diğer insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını sağlayan; profesyonel sosyal paylaşım platformudur. Bireyler, bu platformdan bağlantılarıyla mesajlaşarak çoğu zaman iş teklifleri alabilirler. Ancak; artık bu görüşmeler sadece mesajlaşarak gerçekleşmeyecek! Uzun bir süredir aramızda olan LinkedIn uygulaması, çok yakında mesajlar kaydetmemize ve göndermemize izin veren yeni bir özellik ekliyor!

LinkedIn sesli mesajlar kaydetmemize ve göndermemize izin verecek!

Yeni özellik, önümüzdeki haftalarda hem iOS hem de Android için LinkedIn’in mobil uygulamasına sunuluyor. Artık; birisine mesaj atmaya çalıştığımızda, sanal klavyenin üzerinden geçecek küçük bir mikrofon simgesi de görünecek! Sesli mesajları, bir dakikaya kadar kaydedebilme imkanımız var. Sesli mesajlar, sadece şirketin mobil uygulamasıyla kaydedilebilecek. Ancak, uygulamadaki ve LinkedIn’in web sitesindeki mesajları alıp dinleyebileceğiz.

LinkedIn sesli mesajlar kaydetmemize ve göndermemize izin verecek!

LinkedIn, yeni özelliğin kullanıcılarına birçok avantaj sağlayacağını düşünüyor. Bu avantajlardan bir tanesi de, mesaj yazılarak geçen zamanın engellenmesi.  Bizler, yazdıklarımızdan yaklaşık dört kat daha hızlı konuşabilen canlılarız. Sesli mesajlaşma özelliği ile göndereceğimiz iletide, hem zamandan tasarruf etmiş hem de  yazdığımız  bir mesajı düzenlemeye çalışmak gibi sıkıcı bir işten kurtulmuş oluyoruz. Daha uzun ya da daha karmaşık fikirlerimizi açıklamak için ise harika bir yöntem! Aynı zaman da, bir iş platformundan ,bir alıcıya sesli mesaj gönderme işlemi daha kişisel bir bağlantı kurmamıza yardımcı olabilir. Bu da, bir iş anlaşması yapmak veya iş aramak için oldukça avantajlı bir ayrıntı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz