LinkedIn yeni özellikleri ile kullanıcı deneyimini arttırıyor

0
149 Okunma
LinkedIn yeni özellikleri

Sosyal medya platformları arasında daha özel bir yere sahip LinkedIn, iş hayatında bulunan veya iş arayanların vazgeçilmez platformu. Günlük olaylardan daha çok iş dünyası ile ilgili gelişmeleri takip edebileceğiniz bu platform yeni getirdiği özellikler ile kullanıcı deneyimini arttırdı.

LinkedIn yeni özellikleri neler içeriyor?

Daha önceki zamanlarda “Hikayeler” özelliğini aktif eden platform yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Artık LinkedIn hesabındaki paylaşımlara kimlerin cevap verebileceğini, kimlerin yorum yapabileceğini seçebilecekler. Ayrıca Twitter ve Instagram’da karşımıza çıkan “Sessize alma” seçeneği bu platformda da kullanılabiliyor.

LinkedIn sessize alma özelliği

İnsanların yoğun olduğu ortamlarda platformlar amaçları dışında kullanılabiliyor. Twitter ve Instagram da hayatın genel akışını takip eden kullanıcılar aynı şekilde LinkedIn üzerinden de paylaşımlarda bulunabiliyor. Sadece iş hayatındaki gelişmeleri, sektör haberlerini ve aynı meslek gruplarındaki paylaşımları görmek isteyen kullanıcıların daha iyi verim alabilmesi için “Sessize alma” özelliği oldukça kullanışlı. İlgili paylaşımın veya hesabın üzerinde bulunan ayarlar kısmından dilediğiniz kişi veya içeriği sessize alabiliyorsunuz.

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri belli olmaya başladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz