Bütçenizi kontrol edebileceğiniz 5 uygulama önerisi

0
367 Okunma

Bütçe kontrolü yapmak, ay sonunu getirmek sizin için zorsa bu haberimiz tam size göre. Mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bu uygulamalar ile artık kolayca bütçenizi kontrol edebileceksiniz.

Spending Tracker

Spending Tracker uygulaması

Harcadığınız miktarları kontrol altında tutmak için kullanabileceğiniz bu uygulama hem Android hem de iOS cihazlarda ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Kişisel bütçenizi kaydettiğiniz uygulamada gelir gider tablonuzu, gider dağılımınızı gözlemleyerek hangi gruba daha fazla para harcadığınızı kolayca tespit edebilirsiniz.

Defter – Para Yönetimi

Defter uygulaması

Türkçe olarak kullanabileceğiniz bu uygulama mobil cihazlarda ücretsiz. Ayrıca uygulama içerisindeki verilerinizi hesabınıza yedekleyerek diğer kişisel cihazlarınız üzerinde de görüntüleyebiliyorsunuz. Kaydettiğiniz bilgiler doğrultusunda grafik ve önerilerde bulunan uygulama fatura ve tahsilat günleri gibi önemli bilgileri de size hatırlatabiliyor.

Home Budget

Home budget

İngilizce olmasına rağmen kullanımı oldukça kolay bu uygulama takviminiz ile eş zamanlı çalışabiliyor. Aylık bütçe ve harcama detaylarınızı, ödemelerinizi tutan uygulama ile bütçe dağılımınızı sürekli olarak kontrol edebiliyorsunuz.

Money Lover

monet lover uygulaması

45’den fazla para birimi ve bir çok dil desteği ile çalışan bu uygulama ile gelir gider dengenizi, ödemelerinizi, tüm finansal raporlarınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz. Finansal anlamda her alanda bir kategori bulacağınız uygulama ile ödeme planlarınızı, harcama raporlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Wallet – Bütçe izleyici

wallet uygulaması

Sadece bütçe hesaplamalarınızı değil işlerini kontrol altına almak isteyen ve aylık yıllık gibi planları bulunan kişiler için tasarlanmış. Daha gelişmiş analiz ve raporlamalar yapabilen uygulama ile banka hesaplarınızı dahi kontrol edebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz