Love, Death & Robots sevenlerin izleyebileceği içerikler

0
271 Okunma

Netflix‘in başarılı projelerinden biri olan Love, Death & Robots geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni sezonu ile sevenleriyle buluştu. Şu anda Netflix Top 10 listesinde 6. sırada yer alan diziyi izlemeyi bitirdiyseniz ve daha fazlasını arıyorsanız bu içeriğimiz tam size göre. İşte Love, Death & Robots sevenlerin izleyebileceği içerikler…

Black Mirror

love-death-robots-sevenlerin-izleyebilecegi-icerikler-1

Love, Death & Robots sevenlerin izleyebileceği içerikler listemizin ilk sırasında yer alan yapım Black Mirror. Bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu almakta.

Code 8

love-death-robots-sevenlerin-izleyebilecegi-icerikler-2

Jeff Chan tarafından yönetilen bilimkurgu gerilim filmi Kod 8 hasta annesine yardım etmesi gereken ve para toplaması için bir grup suçluyla çalışan süper güçlere sahip bir adamı konu alıyor.

Oats Studio

love-death-robots-sevenlerin-izleyebilecegi-icerikler-3

Love, Death & Robots sevenlerin izleyebileceği içerikler listemizde yer alan bir diğer yapım ise Oats Studio. Bu içeriğin hikayesinde uzaylı bir grubun Dünya’yı kolonileştirdiği distopik bir gelecekte geçmekte ve hayatta kalanlar onlarla savaşmaya çalışmaktadır.

Mindhunter

love-death-robots-sevenlerin-izleyebilecegi-icerikler-4

Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit kitabından uyarlanan Mindhunter dizisinin özeti şu şeklide; FBI’ın özel bir biriminde görevli ajan Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. Acımasız olayları soruşturdukça yeni profil çıkarma teknikleri geliştirirler.

Alien Worlds

Love, Death & Robots sevenlerin izleyebileceği içerikler listemizin son sırasında yer alan bilim kurgu dizisi Alien Worlds.  Dünya’daki hayatın yasalarını galaksinin geri kalanına uygulayan bu dizi, diğer gezegenlerdeki canlıların yaşamını düşlemek için yaratılmış.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz